emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
30 Серпня 2017 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 2173

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИ СВОЇ ПРАВА, У РАЗІ ВТРАТИ АБО ПОШКОДЖЕННЯ ДЕРЖАВНОГО АКТА НА ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ

За чинним законодавством державна реєстрація речових прав на земельні ділянки стає можливою лише за умови подання державному реєстратору заяви про реєстрацію прав та документа, що підтверджує виникнення права власності на земельну ділянку, а саме – Державного акта на право власності на земельну ділянку.
Якщо Ви втратили, пошкодили чи зіпсували Державний акт на право власності на земельну ділянку, реєстрація якої була проведена до 1 січня 2013 року, Вам необхідно отримати у відповідному відділі Держгеокадастру, за місцем знаходження земельної ділянки, копію примірника втраченого пошкодженого чи зіпсованого державного акта.
У разі втрати державного акту ще подається оголошення про втрату документа у друкованих засобах масової інформації місцевої чи регіональної сфери розповсюдження за місцем знаходження нерухомого майна. В оголошенні обов’язково мають бути зазначені відомості щодо назви втраченого документа, його номер і дата видачі, на чиє ім’я виданий, яким органом.
З вказаними документами, Ви звертаєтеся до державного реєстратора прав на нерухоме майно.
Звертаємо Вашу увагу, що повноваження у сфері державної реєстрації, відповідно до пунктів другого та третього частини першої статті 6 Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, здійснюють такі суб’єкти державної реєстрації прав: виконавчі органи сільських, селищних та міських рад, районні державні адміністрації, акредитовані суб’єкти .
Детальніше з інформацією щодо кола суб’єктів у сфері державної реєстрації прав у Хмельницькій області, Ви можете ознайомитись на офіційній веб-сторінці Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області за посиланням: http://justice-km.gov.ua

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.47
39.49
42.07
42.08

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо