emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Вересня 2017 Олексій Наконечний 1557

У четверг, 14 вересня, Міністр оборони України, генерал армії Степан Тимофійович Полторак прибув з робочим візитом до Хмельнитської області.
Міністр відвідав нашу військову частину А4239 в місті Хмельницькому. Приїзд Степана Тимофійовича був очікуваним адже був намічений цілий ряд питань, що потребували спільного обговорення та вирішення для підвищення обороноздатності України. Зокрема розглядались питання забезпеченості технікою, особовим складом, оновлення озброєння, покращення соціального та матеріального забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей та ще цілого комплексу заходів, що мають посприяти якомога швидшому переходу Збройних Сил України на стандарти НАТО. Окрім того Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак поділився планами з питань реформ в Україні.
Після заслуховування командира військової частини про стан справ, проблемні питання та шляхи їх вирішення на плацу військової частини, де вишикувався особовий склад, відбулись урочисті заходи. З рук Степана Полторака частина кращих військовослужбовців (Файфор М.М., Заводяний С.М., Люлько М.О., Криворучко М.М., Шатило О.О., Давидов С.М., Вальковський Р.В.) була заохочена відзнаками різного рівня від Міністерства оборони України. Особливо хочеться відзначити отримання чергового військового звання полковник Романом Олександровичем Лобуньком та вручення нашому командиру іменної зброї з рук Степана Тимофійовича, що також відзначив важливий внесок військовослужбовців нашої військової частини та подякував за гідну службу Україні.
Міністр оборони України озвучив позитивні перспективи кар’єрного зростання та матеріального забезпечення військовослужбовців військової служби за контрактом (збільшення грошового забезпечення та покращення соціальних стандартів ). Отже, хто з громадян України побажає поєднати своє майбутнє з Збройними Силами України, захищати незалежність та територіальну цілісність Батьківщини, запрошуємо до нашої військової частини.
По завершенню урочистостей Степан Тимофійович Полторак оглянув приміщення, де відбувається несення військової служби, проживання, навчання особового складу, зберігання та ремонт техніки. Перед від’їздом Міністр оборони та командир військової частини А4239 міцно потиснули руки та подивились у вічі як справжні воїни-захисники.

Офіцер командування військової частини А4239 Олексій Наконечний

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо