emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
28 Вересня 2017 РПЛ 883

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Олег Ляшко подякував вчителям за серце, терпіння та нерви!
Працівники освіти за свою достойну роботу повинні отримувати й достойну зарплату. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко під час зустрічі із вчителями Запоріжжя. Політик привітав педагогів із наступаючим професійним святом та запевнив, що добиватиметься підвищення їхніх зарплат.
«В бюджеті на наступний рік закладене підвищення зарплати вчителям на 25%. Ми вважаємо, що цього недостатньо – треба, як мінімум, на 50%. Крім того, ми пропонуємо підняти прожитковий мінімум на 15% і тоді мінімальна зарплата вчителів буде 7-8 тисяч гривень. Також важливо, щоб не було зрівнялівки і працювала тарифна сітка, а не як зараз – що прибиральниця, що заслужений вчитель, отримують однаково. Вчителі повинні отримувати високі зарплати!», - розповів вчителям лідер РПЛ.
Олег Ляшко переконаний, що освітня реформа повинна переслідувати одну мету – якість і доступність знань, а не закриття шкіл та звільнення вчителів.
«Школи закрити легко, а спробуй її потім відкрити. Тому треба боротися за кожну школу, за кожного учня, за кожного вчителя, бо в сучасному світі – головне знання та здоров’я. Якщо ти больний чи дурний – ти нікому не будеш потрібний. А я хочу, щоб наші діти були освіченими і здоровими. Це майбутнє України. І від вас залежить, якими вони вийдуть зі школи. Тому честь і хвала та велика подяка за ваше серце, терпіння та нерви!», - звернувся народний депутат до працівників освіти.
На урочистостях Олег Ляшко вручив грамоти та грошові премії від Радикальної партії, а також іменні годинники кращим вчителям Запоріжжя.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.62
42.11
42.14

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо