emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
2 Жовтня 2017 Олександр Просвітлюк 1194

22-24 вересня, з нагоди всесвітнього дня глухих за ініціативи активістів Хмельницької організації УТОГ та при підтримці обласної спортивної федерації глухих був організований відкритий чемпіонат Хмельницької області " З лову хижої риби спінінгом з берегу". Проводився чемпіонат у мальовничому с. Сокіл Кам'янець-Подільського району, на березі річки Дністер на території перлини Поділля -природний заповідник " Парк Подільські Товтри".
Не зважаючи на примхи осінньої погоди, на змагання з'їхалися спортсмени- рибалки з Харківської, Полтавської , Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської,Київської, Вінницької, Тернопільської, Івано- Франківської та Хмельницької областей всего 96 учасників. Тепло і радушно їх зустріли, привітали та побажали успіхів начальник управління молоді та спорту Хмельницької ОДА Климов В.І. його заступник Вешко В,І. , директор магазину " Флагман" Шакотько І від спортивної організації рибальства глухих України Лісіцин І.К. та організатори чемпіонату- активісти міської організації УТОГ. На місці проведення чемпіонату гостей зустричали активісти Кам'янець - Подільської УТОГ Дзюбинський Є., Гуцалюк О. .Лінвий І. директор магазина " Фишка" Паустовський С. Вони, як дбайливі господарі , все передбачили для успішного проведення чемпіонату.
Переможці змагань відзначались у номінаціях: "Командне призове місце", "Особисте призове місце", " Самий великий улов", "Активний рибалка ", Кращий кухар". 1 місце зайняла команда " Блискавка" м. Харків, 2 місце - команда " Золота рибка" м. Хмельницький, 3 місце- команда "DSFU" м. Вінниця. В особистому заліку - 1 місце: Роленко Богдан м.Харків, 2місце: Савчук Сергій м.Хмельницький, 3 місце: Рябіков Костя м.Кривий Ріг. За самий великий улов нагороду отримав Ліщук Валерій м. Вінниця, "Активний рибалка"- Мостова Ганна м. Тернопіль, до речі єдина представниця прекрасної статі на чемпіонаті. За відмінні кухарські здібності нагороди отримали Дзюбінська Тетяна, Біла Аліна, Кушнір Ольга всі м Кам'янець Подільський. Всі переможці отримали медалі кубки грамоти та гарні коштовні подарунки. Кожний з учасників отримав на згадку сувеніри, логотипи, рибальське знаряддя від магазину "Флагман" м.Хмельницький.
Цей лист ми пишемо на прохання всіх учасників чемпионату спортсменів- рибалок щоб висловити слова щирої подяки небайдужим добрим людям які почули нас та надали можливість успішно провести цей захід. А саме: директору магазину "Флагман" Ігорю Шакотько-за вагому спонсорську допомогу, директору магазину " Фишка" Паустовському Сергію та представнику спортивної організації рибальства глухих України Лісіцину Івану Клементовичу за допомогу в проведені змагань.Депутатам Хмельницької міської ради Віктору Паламарчуку-за надання транспорту для перевезення учасників чемпіонату, Анатолію Собко та його помічникам Галині Просвітлюк і Сергію Акатову-які дієво допомогли у всіх організаційних та побутових питаннях. Бажаємо всім Вам, шановні , міцного здоров'я, успіхів, благополуччя у Ваших родинах.
Ми не чуємо звуків, але добре відчуваємо душею і серцем добро та чуйне ставлення до нас.
Користуючись нагодою вітаємо наших депутатів Анатолія Собка, Віктора Паламарчука, Сергія Паламарчука з отриманням почесних нагород від Патріарха Української Православної церкви Філарета. Це ознака того що добрі справи. чуйність. допомога людям з фізичними вадами і всім хто її потребує-це основні пріоритети діяльності наших меценатів. Бажаємо Вам шановні міцного здоров"я, успіхів у всіх Ваших справах, щастя, миру та злагоди.
З Повагою, голова Хмельницької обласної організації УТОГ М.Адамчук та члени УТОГ О.Просвітлюк, С.Савчук, Дзюбинський Є

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.63
39.69
42.51
42.56

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо