emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
12 Жовтня 2017 РПЛ 927

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Радикальна партія Олега Ляшка виступає проти комерціалізації державної медичної допомоги!
Медична реформа повинна забезпечити доступність, високу якість та зберегти безоплатність основних медичних послуг
РПЛ наполягає на ключовій вимозі: реформи мають призводити до покращення соціального забезпечення українців «тут і зараз».
Радикальна партія в черговий раз наголошує на неприпустимості імплементації положень так званої медичної реформи, які призведуть до погіршення якості надання медичних послуг.
Запровадження так звальних госпітальних округів, переведення лікарень на фінансування до місцевих бюджетів та перепрофілювання медичних є абсолютно хибним шляхом.
Серйозне занепокоєння викликає також пропонований принцип переведення первинної ланки медицини на «сімейних лікарів», які окрім прямого зацікавлення у збільшенні кількості пацієнтів, яких вони обслуговують, також матимуть і певний «інтерес» від надання направлень до вузькоспеціалізованих спеціалістів.
Внаслідок такого підходу витрати пацієнтів на непотрібні аналізи та огляди зростатимуть в геометричній прогресії при стало низькому рівні наданих послуг.
Абсолютно неприйнятною є спроба запровадити і так звані «госпітальні округи» до центрів яких пацієнти, навіть за умови діагностики і лікування простих побутових травм – переломів, розтягів тощо, добиратимуться самотужки розбитими дорогами за кілька десятків кілометрів.
Також РПЛ виступає проти узаконення так званої «медичної тендерної палати» та введення платної медицини на вторинному рівні послуг – оглядах вузькоспеціалізованих спеціалістів.
Ми глибоко переконані, що імплементація в Україні закордонних «кальок» є неприйнятною з огляду на низьку платоспроможність населення та загальну не готовність інфраструктури.
В українських реаліях, запровадження медичної реформи в означених параметрах очікувано призведе до звуження прав пацієнтів на медичні послуги, значне погіршення їх якості та недоступність для найбільш незахищених категорій громадян.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.57
39.59
42.32
42.33

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо