emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Жовтня 2017 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій обл 1729

ЮСТИЦІЯ ВІДКРИВАЄ ДВЕРІ!
11 жовтня видався доволі насичений та продуктивний день. Після засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради відбувся день відкритих дверей Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області. Захід пройшов доволі креативно та цікаво, а головне - пізнавально для запрошених.
Отож, на свято були запрошені студенти ВУЗів міста Хмельницького: Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького, Хмельницького університету управління і права, Хмельницького інституту соціальних технологій університету «Україна» та Хмельницького інституту Міжрегіональної академії управління персоналом.
Для початку усіх присутніх привітали начальник Головного територіального управління юстиції Віктор Худняк та радник Міністра юстиції, народний депутат України Ігор Алексєєв.
Надалі усі студенти були поділені на групи для ознайомлення із основними функціями органів юстиції, їх структурою та напрямками роботи. Під час відвідування кожного відділу учасники мали змогу оцінити їх діяльність за допомогою лайків. Також для кожної із груп були придумані завдання та запитання, за які вони були нагороджені подарунками. А найбільш активні отримали змогу побувати на своїй першій робочій нараді у кабінеті начальника управління. Віктор Анатолійович поспілкувався із присутніми, обговорив суспільно-важливі юридичні питання і побажав, аби такі робочі наради в подальшому проходили у кожного.
За словами студентів, такі заходи мотивують та дають поштовх для подальшого розвитку у професійній сфері, адже дають змогу відчути себе частинкою державних органів влади.
На завершення студенти та працівники управління прийняли привітання від Ігоря Алексєєва, який побажав подальшого розвитку, покращення і згуртованості: «Вся ваша фаховість дуже важлива, але не забувайте, що без колективної, командної роботи не буде бажаного успіху. У вас є головна мотивація - бажання змінювати країну на краще, і я вірю, що ми зможемо цього досягти». Також Ігор Сергійович нагородив кращих працівників грамотами від Міністерства юстиції.
В свою чергу Віктор Анатолійович побажав усім присутнім розвитку у професійній діяльності; «Бажаю, щоб ваша робота завжди приносила задоволення, і як наслідок – будуть позитивні відгуки від вдячних громадян».
Для студентів приємною новиною стало оголошення конкурсу на найкраще есе «Юстиція моїми очима», переможець якого отримає можливість стажуватися у Києві.
Отож чудовий та яскравий день ще раз довів усім присутнім, що юстиція дійсно завжди відкрита для людей!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо