emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Листопада 2017 Олексій Наконечний 2274

«День народження військової частини»
9 листопада 2017 року відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 20-ї річниці створення військової частини А4239 у м.Хмельницькому, а раніше, 3 листопада відбулось святкування 20-ї річниці створення Ракетних військ і Артилерії Збройних Сил України, до складу яких і належить частина.
Віддаючи шану професіоналізму наших військовослужбовців, на свято 20-річчя частини завітало і вище військове командування.
Командувач ракетних військ і артилерії Збройних Сил України – заступник командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Горбильов В’ячеслав Юрійович наголосив на тому, що наша частина з честю виконує покладені на неї завдання перед Батьківщиною. «Ваша частина – надійна і потужна сила, що стоїть на захисті народу України. За мужність і героїзм військовослужбовців частини нагороджено багатьма орденами та медалями, а бойовий шлях частини овіяний героїзмом.
Від всієї душі я бажаю Вам здоров’я та успіхів! Незламної волі в подоланні труднощів військової служби, мирного неба, вірної дружби, Господнього благословення, усіх життєвих гараздів», -сказав генерал-майор В’ячеслав Горбильов.
Зі словами привітання до військовослужбовців звернувся міський голова м.Хмельницького Симчишин Олександр Сергійович, який наголосив на важливості «Богів війни» та подякував за сумлінну службу і оборону держави.
В рамках заходу від імені Хмельницької міської ради та райдержадміністрації кращим військовослужбовцям вручено грамоти та подарунки за вагомий внесок у розбудову Збройних Сил України, високі показники в бойовій підготовці та проявлену розумну ініціативу.
Гості свята сердечно привітали весь особовий склад військовослужбовців, працівників та службовців, ветеранів зі святом – Днем створення військової частини. У привітальній промові було відмічено, що сьогодні військовослужбовці частини А4239 демонструють високу професійну майстерність, відповідальність і витримку, вірність присязі та військовому обов’язку, своєю напруженою службою та працею забезпечують високу бойову готовність. Побажали іменинникам добра та злагоди, міцного здоров’я, щастя і благополуччя, подальших успіхів у почесній і відповідальній справі зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини – України.
У свою чергу хочеться подякувати шановним гостям за теплі слова та підтримку, що вони надають зміцнюючи ЗСУ та демонструючи, що армія і народ України єдині.
Командування військової частини А4239 вдячне за підтримку і значну допомогу у виконанні завдань по захисту територіальної цілісності і оборони нашої держави: міському голові м.Хмельницького Симчишину О.С., міському голові м.Старокостянтинів Мельничуку М.С., начальнику відділу Хмельницької державної адміністрації Мартинюку В.М., заступнику директора з управління персоналом та юридичних питань «Хмельницьобленерго» Гаврилюку В.В., заступнику директора з виробництва виробничого об’єднання «Новатор» Токарчуку М.С., директору будівельно-господарчого гіпермаркету «Епіцентр» Паюку В.С., директору регіонального управління «Приватбанк» Браніцькому Ю.О., директору торгового центру «Ріко» Пісковецькому Р.В., голові правління «Траст Старокостянтинівський Спеціалізований кар’єр» Романюку В.В., директору ДП «Хмельницьке лісомисливське господарство» Бурковському І.В., директору ДП «Ярмолинецьке лісове господарство», депутату Хмельницької обласної ради Кирилюку І.І., депутату Хмельницької міської ради Болотнікову С.П., керівнику Хмельницького відділення «Вікно Плюс» Борчуку В.В., та ін.
Також, командування частини щиро вдячне тим, хто піклується про духовні та культурні потреби особового складу частини, організовуючи дозвілля та психологічне розвантаження військовослужбовців, а саме: високопреосвященному митрополиту Антонію, директору театру імені М.Старицького Шпулак Г.С., курінному отаману українського козацтва м.Хмельницького Скоробагатому С.О., курінному отаману українського козацтва м.Старокостянтинова Муляру В.І., колективу 15 ГБО м.Хмельницького, художньому керівнику Балема М.О. і творчому колективу академічного ансамблю пісні та танцю Хмельницької обласної філармонії «Козаки Поділля» та ін.
Офіцер командування військової частини А4239 Олексій Наконечний

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо