emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
21 Листопада 2017 РПЛ 926

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Олег Ляшко: "Наступного року треба підняти пенсії тим, хто не отримав підвищення"
Урядовий проект держбюджету на 2018 рік – це консервація бідності. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Політик переконаний, єдина можливість підняти економіку – це збільшувати доходи українців.

«Уряд на наступний рік запропонував підвищити мінімальну зарплату до 3720 гривень. Але за даними Мінсоцполітики в Україні вже на вересень 2017 року прожитковий мінімум складав 3800 гривень. Тому ми добиваємося, щоб мінімальна зарплата з нового року була 5000 гривень. А зі збільшенням «мінімалки» зростуть і середні зарплати та пенсії. І люди, які все життя пропрацювали за «галочки» у колгоспах і мають мізерні пенсії, отримають нормальні надбавки», - стверджує Ляшко.

Серед вимог радикалів до держбюджету – збільшення фінансування програм енергоефективності та подолання енергозалежності.

«У бюджеті наступного року передбачено майже 60 мільярдів на субсидії і всього 400 мільйонів гривень на енергомодернізацію. Це консервація бідності та енергозалежності. А ми пропонуємо, як мінімум, 10% від суми фінансування субсидій спрямувати на енергоефективність – на заміну вікон, дверей, котелень, теплотрас. Також ми вимагаємо збільшити видобуток власного вугілля, щоб бути енергонезалежними та дати роботу нашим шахтарям, а не закордонним», - підкреслив лідер РПЛ.

Також Олег Ляшко вимагає належної підтримки села.

«Найкраща підтримка аграріїв – це створення нових робочих місць на селі. Для цього треба підтримувати розвиток тваринництва. Ми пропонуємо запровадити аграрно-сировинний збір на кожну тонну вивезеного зерна і отримані кошти спрямовувати на підтримку фермерства. Крім того, ми вимагаємо навічно закріпити землю за фермерськими господарствами і прописати це у змінах до Конституції, які ми ініціюємо. Щоб не латифундисти чи транснаціональні корпорації, а українські селяни господарювали на українській землі», - зазначив народний депутат.

Крім того команда Радикальної партії вимагає збільшення у видатків на освіту та охорону здоров’я, переселенців та оборону.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо