emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
24 Листопада 2017 РПЛ 1018

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Олег Ляшко в ефірі радіо «Ера» заявив, що Єврокомісія намагається витіснити українську продукцію зі свого ринку.

«Наша команда добилася підвищення мита на вивіз металобрухту до ЄС. У відповідь вони підвищили до мито на ввезення нашої готової продукції. Тобто металобрухт вони хочуть купувати, а готову продукцію – ні. Хочуть дати нам кредит 600 млн євро, щоб Україна скасувала мораторій Радикальної партії на вивезення лісу-кругляка. Вони хочуть і далі отримувати від нас сировину, а не продукцію. Ми противники цієї політики. Якщо ми будемо продавати тільки сировину, Україна завжди буде колонією, а українці – дешевою робочою силою», - наголосив лідер Радикальної партії.

Політик звернув увагу на те, що Україна відчуває серйозний кадровий дефіцит через політику влади.

«У Польщі вже півтора мільйони наших заробітчан. Поляки їм навіть візи спрощені роблять, тільки б їхали. А в Україні не вистачає людей: зварювальника, столяра чи маляра днем з вогнем не знайдеш. Усі виїхали. А уряд забирає державне фінансування профтехосвіти, замість того щоб виховувати трудові кадри. Це дебілізація нації – перетворення на дешеву робочу силу», - зазначив народний депутат.
Ляшко також надавив переконливі аргументи на підтримку мораторію на вивіз лісу-кругляку, який ініціювала його команда.
«Результати мораторію – це зростання на 44% експорту готової продукції з України. Переконаний, ми доб’ємося, щоб разом з бюджетом було прийнято законодавчий пакет ініціатив, спрямований на звільнення від сплати податків на нове технологічне обладнання. Це дозволить ставити більше технологій і створювати нові робочі місця в Україні», - пояснив радикал.

Політик рішуче висловився на захист законопроекту його фракції «Купуй українське! Плати українцям!».

«Всі, хто виступає проти нашого законопроекту, просто звикли торгувати національними інтересами і сировиною. А ми хочемо, щоб заробляли українці. Хрестоматійний приклад – тендер на 2 мільярди на купівлю трамваїв, який проводила київська влада. Виграла польська фірма, бо дала на 1000 гривень нижчу ціну, ніж українська. Наш законопроект пропонує враховувати не тільки ціну, а й походження компанії. Приводиш сюди інвестиції, виробництво, платиш податки в Україні – маєш перевагу. А зараз сюди завозять імпорт, вивозять мільярди доларів, а ми ходимо і побираємось за кредитами. Кожна країна повинна захищати свій ринок. Ми хочемо в першу чергу забезпечити роботою наших людей», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо