emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Грудня 2017 РПЛ 970

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Лідер Радикальної партії розповів прем’єру, де взяти «реактивне паливо» для вітчизняної економіки.

Олег Ляшко провів тривалу телефонну розмову з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, в ході якої закликав його підтримати історичний законопроект радикалів «Купуй українське, плати українцям!», який найближчим часом має розглядатися в парламенті і який сприятиме стрімкому економічному зростанню.
«Проти нашого закону виступають усі лобісти, хто хоче, щоб Україна назавжди залишилася бідною сировинною колонією. Наша мета інша - щоб українці мали роботу і гідну зарплату. Наш законопроект - це реактивне паливо для вітчизняної економіки», - зазначив Ляшко.
Ще одне важливе питання, яке лідер Радикальної партії обговорив з прем'єром - підвищення зарплат і пенсій українцям, яке нерозривно пов’язане з підтримкою національного виробника. Ляшко переконаний, що сильна економіка є запорукою сильної та багатої країни.
«Президент каже, що мінімальна зарплата з нового року буде 4100 гривень. Нехай він поїде до людей і спитає, чи зможуть вони прожити на таку зарплату. На відміну від Порошенка, я з людьми зустрічаюсь часто і кожен з них мені жаліється на копійчані зарплати і пенсії. Саме тому наша команда добивається підвищення доходів українців», - зазначив Ляшко.
Попри шалений спротив влади, Олег Ляшко вимагає підвищити мінімалку до 5000 грн, а зарплати медиків та освітян – хоча б до 15 тисяч гривень.
«Нам розказують, що МВФ проти підвищення доходів українців. Та вони завжди будуть проти, бо не хочуть, щоб Україна була сильною. Їм вигідно, щоб ми побиралися і були залежними. Але нам це не вигідно. Наш добробут залежить тільки від нас самих!», - вважає Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 01.08.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.1
41.13
44.33
44.35

Архів новин

<<Серпень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо