emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
6 Грудня 2017 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 1007

ПРАВА ЛЮДИНИ ТА ЇХ ЗАХИСТ ЯК ОДИН ІЗ ФУНДАМЕНТІВ ДЕРЖАВНОСТІ!

Захист прав людини на сьогодні є одним з ключових понять формування свідомого суспільства. Адже знання своїх прав та їх усвідомлення дає змогу рухатися вперед і щось змінювати. «Правова держава, до якої ми йдемо – це не лише якийсь лозунг, не просто фата-моргана, а це є та реальність, про яку ми неодноразово чули, це те, що ми дійсно маємо впроваджувати в нашому житті щоденно!», - такими словами начальник Головного територіального управління юстиції Віктор Худняк розпочав засідання круглого столу «Захист прав людини в Україні: сучасний стан та перспективи вдосконалення».
В рамках Всеукраїнського тижня права захід організований Головним територіальним управлінням юстиції спільно з Хмельницьким університетом управління та права, Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області та Радою адвокатів Хмельницької області.
Гостем заходу був доцент кафедри цивільного права Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка Леонід Єфименко, який розповів про принципи сімейного права.
Не менш актуальними були доповіді директора Регіонального центру надання БВПД у Хмельницькій області Наталії Стьопіної щодо реалізації права на безоплатну правову допомогу, судді Хмельницького міськрайонного суду Інни П'єнти щодо права на судовий захист, заступника начальника відділу представництва Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Руслани Матущак про захист персональних даних.
Крім того, у ході виступів доповідачі зупинялися на найбільш важливих та актуальних питаннях, що стосувалися судового захисту, розуміння громадянами сутності доступу до правосуддя, надання послуг адвокатами тощо.
Деякі теми були досить дискусійними, що дало змогу розглядати їх з різних позицій.
Цікавим круглий стіл був і для присутніх студентів університету, які не лише збагатилися новою інформацією, але й отримали практичні поради від кваліфікованих фахівців.
«Саме такі інтелектуальні зібрання як сьогодні – це основа нашої подальшої перемоги. Адже будь-яка перемога насправді відбувається не на полі бою – вона в розумі людей, в ідеях і, насамперед, в моральній перемозі над своїм суперником», - наголосив очільник юстиції Віктор Анатолійович.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.13
39.17
42.26
42.3

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо