emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Грудня 2017 Володимир 3927

«Хто такі брати Буряки та чому бувші регіонали планують іти до Верховної ради?» або «Що чекає Сварог?»

На Хмельниччині брати Буряки відомі загалу завдяки корпорації «Сварог Вест Груп», яку вони у 2003 році на початковому етапі профінансували.
«Сварог Вест Груп» – це була потужна аграрна компанія світового масштабу, найбільш технологічна та ефективна в Агросфері. Це тисячі працівників, високі заробітні плати, стабільність… Але…це все було… в минулому... Стабільність і процвітання лишилися позаду.
У 2017 році Буряки провели реорганізацію та призначили нового керівника Сварогу – Миколу Агаркова.
‎У 2003-2016 році – директор Шепетівського цукрового комбінату.
На жаль, підприємство стало банкрутом та невигідним у бізнесі Бурякам.
Завод вирішили продати успішному бізнесмену та професіоналу, власнику та керівнику Старокостянтинівського Цукрокомбінату Олександру Співаку (депутат Хмельницької обласної ради), в руках якого заводи є прибутковими.
Отож, наразі доля Сварогу, як мінімум, сумнівна…
Настав період боргів та нестабільність, плинність кадрів та затримки у виплаті заробітної плати, судові спори з партнерами.
Працівники масово переходять працювати в інші агрокомпанії. Вакансії «висять» на сайтах пошуку роботи та на стендах у центрах зайнятості!
Зате Сергій Буряк в одному своєму інтерв’ю шепетівській місцевій газеті під час святкування Дня працівника сільського господарства говорить наступне: « Ми платимо день у день. Були деякі моменти в лютому місяці, але цю ситуацію ми виправили. У нас розрахунок хвилина у хвилину.»
Відверто насмішив… Хай би прямо в очі сказав працівникам, а не пресі, яка не володіє ситуацією.
В тій же ж місцевій газеті натрапляємо на цікавий коментар:
Сергій коментує:
«Звиздіти то не мішки ворочати. Грошей на Сварозі не має, сотні мільонів гривень боргів, зарплатню платять через одне місце, наприклад сьогодні 28 листопада, а на корпорації ніхто не рухається, ну зрозуміло грошей на рахунках 0. Вся ця корпорація котиться у прірву… Майбутнього там не має.»
Зате на ремонт другої частини приміщення під офіс з бюджетом у 20 млн – кошти у Буряків є!.. Парадокс, чи не так?
«Сергій Васильович Буряк, окрім бізнесових інтересів у Шепетівському районі, обирався народним депутатом Верховної Ради України 3–7 скликань від виборчого округу, в який входить і Шепетівщина». («День за днем»).
Отож, можна зробити висновок, що концерт, на який Сергій Буряк привіз свого кума – Павла Зіброва, вручення новеньких авто «Рено Дастер», відкриття нового офісу (куди вкладено шалені кошти) – ніщо інше як окозамилювання. Хоче знову щоб люди його депутатом обрали… А за які такі заслуги знову обирати депутата-регіонала??? Що він зробив за період своєї каденції? Роботу Романа Мацоли, наприклад, добре видно у Верховній Раді та у ввіреному йому окрузі, та й успіхи у бізнесі вражають, сам їсть та людей не ображає!
У даному випадку лише братам горе-бізнесменам живеться солодко: з хлібом та до хліба, а їх бувші виборці та працівники (раби Сварога) не знають за що Новий рік та Різдво зустрічати.
Сварогівці заробляють їм кошти , а «Бурячки» тратять. Лише подібні статі у Фб та інших соц. мережах стимулюють до розрахунку за оренду землі та зарплату працівникам, які важко працюють.
У бізнесі та політиці мають бути кращі та порядні!!!
https://ord-ua.com/2017/12/06/saharno-sladkaya-zhizn-buryakov-/ - цікава стаття…
Оце чисті руки та совість Буряків!
Обікрали своїх вкладників Банку: простолюдинів , робочий клас, виборців, малозабезпечених, пенсіонерів, тих, хто вірив Бурякам та вкладали гроші у Брокбізнесбанк.
Брехуни та злочинці!!!
Порошенко та Аваков молодець!
Добре що взялися, але не довели поки до кінця злочинні справи регіоналів Хмельниччини.
https://m.antikor.com.ua/articles/117944-politsiju_zatsikavili_krediti_jaki_brokbiznesbank_vidav_agrokompanijam_burjakiv
Далі буде…
P.S. Вже у наступній статті ми покажемо вам фото: в яких маєтках живуть Буряки та раби- працівники з виборцями , на яких авто їздять та на яких яхтах плавають по воді власники й на якому транспорті їздять ті, хто своєю працею заробляє їм мільйони та що мають і як живуть їхні сім`ї.
Не пропустіть! Далі буде ще цікавіше!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 16.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.62
42.11
42.14

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо