emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
31 Грудня 2017 РПЛ 849

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

У Новий рік – з новими зарплатами та пенсіями!

Дорогі українці! Наближаються новорічні свята. Знаю, що настрій у багатьох з вас не святковий. Куди б я не приїхав, люди всюди питають про одне: як їм вижити, за що полікуватися та зібрати дітей до школи. А накрити новорічний стіл та запросити гостей для багатьох - взагалі розкіш. Переконаний, без підвищення доходів неможливо подолати бідність і відродити економіку.
Саме тому Радикальна партія вже у цьому році добилася збільшення мінімальних пенсій для 10 мільйонів українців. Комусь на 100, комусь на 1000 гривень. Хотілося б більше, і, повірте, за останні півроку на десятках зустрічей з прем’єром я піднімав це питання. Добиваюся, щоб наступного року справедливу надбавку отримали всі пенсіонери. Зокрема, незаслужено забутими залишилися колгоспники, які все життя горбатилися на державу, військові та чорнобильці, які ціною власного здоров’я захищали землю, – для них гідної пенсії вимагатимемо першочергово.
На нашу вимогу в наступному році мінімальна зарплата буде підвищена не до 3700, а до 4200 грн. Збільшення зарплат, їх «відбілення» дасть додаткові надходження до Пенсійного фонду, що гарантує людям забезпечену старість.
Ми добилися виділення коштів на підтримку села, зокрема, на розвиток тваринництва. Моя мета – повернути корову в кожну хату та навічно закріпити землю за фермерами. Хочу, щоб в селі була робота, інфраструктура, щоб з села не виїжджала молодь, щоб були діти, які пили наше селянське молоко, а не смердючу та шкідливу пальмову олію.
Також наша команда добивається підтримки національних виробників. Переконаний, ми маємо більше виробляти продукції, більше експортувати, а не імпортувати. Тоді в українців буде робота і зарплата. З цією метою ми розробили законопроект «Купуй українське, плати українцям», який є ядерним паливом для економіки, запорукою її зростання.
Ми з моєю командою все робимо для того, щоб ви відчували себе захищеними та потрібними власній державі.
З Новим роком та Різдвом Христовим! Здоров’я, миру та добробуту Вам та вашим родинам!
Ваш Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо