emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Січня 2018 Вікторія 5751 4

В мікрорайоні Ракове по вул. Чорновола існує інтернат в якому працівники не тільки дозволяють собі інколи працювати в не зовсім тверезому стані, але й створили бізнес, а саме продукти які за державні кошти завозять в інтернат розраховуючи звичайно на кожну дитину порціонно, тобто навряд чи більше ніж потрібно, ці горе-працівнички виносять з закладу і не соромлячись розпродують серед знайомих і родичів за ціною нижчою ринкової, що в даний важкий стан в державі і нестачу грошей змушує людей переступати через будь-які почуття гідності і совісті, купувати запропоноване, знаючи в кого воно вкрадене. Це страшно!!!
А ось що пишуть на сайті школи-інтернату:
"Головне завдання школи:
Хмельницька загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів №2 для дітей із захворюваннями серцево-судинної та ендокринної системи заснована у 1963 році.
Девіз педагогічного колективу: «Творча праця за для розквіту особистості кожної дитини»
В школі-інтернаті навчається і оздоровлюється 253 дитини. Реабілітація починається з медичного обстеження. Складаються експрес-оцінки рівня соматичного здоров’я, рекомендації, паспорти здоров’я, які сприяють правильному дозуванню навантаження учнів, корекції в лікуванні.
Повноцінному розвитку та самовизначенню особистості сприяє організаційно-технологічне поєднання медичної, психологічної, педагогічної та соціальної реабілітації, які включають:
· вивчення особистості кожного учня;
· відповідний режим;
· П'ЯТИРАЗОВЕ харчування;
· фізкультурно-оздоровчі заходи;
· лікувальна фізкультура;
· медикаментозне, фізіотерапевтичне та фітолікування;
· літнє оздоровлення дітей."

П'ятиразове харчування - отже виносити є що!!!

Весною 2014 року ми їздили в Глушковецький інтернат і неочіковано для персоналу потрапили в столову на вечерю. Там ми побачили жах!!! Дітям дали по шматку хліба і по трішечки гречки на воді засипаної зверху огірком. Шикарно. При чому порція була однакова як для 6-ти річної, так і для 16-ти річної дитини. Фото додаю.
Заклад далеко від обласного центру і можливо проконтролювати не зовсім легко, та й мало хто бачить чи знає, але Хмельницький інтернат під носом у будь-кого і таке коїться!!! Я ніколи не повірю що керівництво цього не знає, мабуть в долі з реалізації продуктів.

Зважаючи на вище написане прошу відповідні структури відреагувати.
Готова відповісти за кожне написане мною слово і намагатимусь найближчим часом хоч одну гадину яка виносить продукти зловити за руку, адже деяких вже знаю в обличчя.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 01.08.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.1
41.13
44.33
44.35

Архів новин

<<Серпень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо