emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Січня 2018 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 1968

Результати реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!»
у Хмельницькій області

1 вересня 2017 року на Хмельниччині стартував загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я маю право!», який реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції за підтримки USAID «Нове правосуддя» та іншими донорами. З метою ознайомлення жителів області із вище зазначеним проектом Головним територіальним управлінням юстиції у Хмельницькій області у ІV кварталі забезпечено розміщення зовнішньої реклами, як соціальної, у громадському транспорті, в кінотеатрах, на вулицях, а саме:
1. розміщено 10 білбордів у м. Хмельницький, м. Кам'янець-Подільський, м. Шепетівка, м. Славута, м. Старокостянтинів, м. Нетішин.
2. розміщено 3 сітілайти у м. Хмельницький.
3. забезпечено трансляцію 7 відеороликів Міністерства юстиції у тролейбусах м. Хмельницького, кінотеатрі «Планета», в ефірі Філії «Національної суспільної телерадіокомпанії України «Хмельницька регіональна дирекція «Поділля-центр», Телеканалах TV7+, «Ексклюзив», «33 канал».
На виконання доручення Міністерства юстиції, в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!», Головним територіальним управлінням юстиції у Хмельницькій області спільно з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області організовано роботу мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги шляхом здійснення виїздів мобільних груп до населених пунктів області з метою забезпечення українців правовим захистом. До надання правової допомоги також долучались працівники Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, голови районних державних адміністрацій, селищні/сільські голови, голови об’єднаних територіальних громад, старости.
Впродовж ІV кварталу 2017 року мобільні групи здійснили 9 виїздів, побувавши у 8 містах і районах області та відвідавши 25 селищних/сільських населених пунктів.
Також, з метою висвітлення інформації про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я маю право!», головним територіальним управлінням юстиції здійснено 35 виступів в місцевих засобах масової інформації.
Крім того, головним територіальним управлінням юстиції протягом звітного періоду було виготовлено та розповсюджено:
- шість видів буклетів у загальній кількості 5455 тис., розроблених Міністерством юстиції України, на теми: «Не отримуєш аліменти?», «Не знаєш як оформити договір оренди землі?», «Не знаєш як оформити субсидію?», «Забирають бізнес? Відбирають майно?», «Вимагають хабара за іспит чи навчання?», «Не знаєш як вирішити спір?»;
- 3785 тис. примірників інформаційного видання Міністерства юстиції України «Юстиція відкрита для людей».
В рамках реалізації проекту «Я маю право!» головним територіальним управлінням юстиції проводились також інформаційно-просвітницькі заходи щодо правового виховання та стимулювання правомірної поведінки у громадян. Загалом протягом ІV кварталу 2017 року було проведено 31 правоосвітній захід.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо