emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
1 Лютого 2018 РПЛ 775

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: треба дати людям зарплату, щоб вони лишались в Україні

Олег Ляшко переконаний, що економічна політика влади може призвести до масової еміграції.

«Люди хочуть емігрувати з України через низьку зарплату. Ось чому наша команда добивається радикального підвищення зарплат, щоб українці достойно заробляли в рідній країні, не емігруючи. Сьогодні зарплата в Україні - найнижча в Європі», - так лідер Радикальної партії відреагував на результати опитування на вулицях Києва.

Пересічні українці вважають, що у країні недостатньо можливостей для професійної реалізації, а також низький рівень оплати праці.

На своїй сторінці у Facebook народний депутат наголосив, що його політична сила не один рік бореться за те, щоб підвищити рівень доходів громадян.

«У 2017 році ми добилися від уряду вдвічі підняти мінімальну зарплату, на яку жили 4 мільйони українців. Але це все одно дуже мало. Тому за результатами 1 кварталу ми вимагаємо від влади переглянути державний бюджет і встановити мінімальну зарплату 5 тисяч гривень на місяць. Так само треба підняти мінімальну пенсію, хоча б 3 тисячі на місяць, тому що більшість пенсіонерів не можуть дозволити собі елементарного», - підкреслив лідер РПЛ.

Політик зазначив, що підвищення зарплат не тільки дасть поштовх розвитку економіки, а й допоможе викорінити корупцію.

«Єдина можливість подолати бідність і корупцію в Україні - це підвищувати зарплату людям праці, а не чиновникам, прокурорам чи суддям», - підсумував Ляшко.

Раніше політик зачитав урядовцям листи українців до газети, де вони обурювались тим, що змушені виживати, а не жити.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.57
39.59
42.32
42.33

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо