emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
5 Лютого 2018 РПЛ 777

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко закликав владу не піднімати ціну на газ
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до влади із вимогою не піднімати ціну на газ на догоду Міжнародного валютного фонду.

«На вимогу МВФ ціна газу для населення з квітня може збільшитися на 62%. Це повна дурниця - піднімати ціни замість того, щоб піднімати зарплати. Запас міцності у українців вичерпано! Нам не потрібні кредити МВФ ціною втрати суверенітету та землі, збільшення пенсійного віку і зубожіння громадян. Кредити МВФ - це мишоловка бідності і сировинної залежності, в яку заганяють Україну!», - обурився Ляшко.

Лідер РПЛ переконаний, що ціну на газ треба не піднімати, а навпаки – зменшувати за рахунок видобутку власного газу.

«Пенсія у вчительки, яка пропрацювала все життя, 2 тисячі гривень. Тепер їй кажуть, що вона повинна за тисячу кубів газу заплатити 8 - 9 тисяч гривень. Де їй їх взяти? Тому треба збільшувати обсяги видобутку власного газу, щоб менше його купувати за кордоном. Люди, які заробили ті копійчані пенсії, повинні витрачати їх не на сплату «комуналки», а на своїх онуків та правнуків», - підкреслив Ляшко.

Народний депутат закликав владу не набиратися кредитів, а радикально змінити економічну політику в інтересах національного виробника і людей праці.

«Влада набирає кредити, щоб підняти ціну на газ. А як їх вертати – оббирати пенсіонерів, «бюджетників», майбутнє покоління українців? Чиновники набираються кредитів, бо знають, що їх завтра поміняють і вони гроші не вертатимуть. У нинішньої влади не має стратегії розвитку країни. А в нашої команди є. Це збільшення видобутку власного газу, здешевлення кредитів для бізнесу, створення робочих місць, підвищення зарплат та підтримка національного виробника», - наголосив Ляшко.

На тему підвищення цін на газ лідер РПЛ поспілкувався із українцями на вулицях і вони з ним погоджувались. Олег Ляшко каже, що це найбільший аргумент для влади.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо