emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
9 Лютого 2018 РПЛ 1005

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Фракція Ляшка пікетує Сейм Польщі із вимогою скасувати антиукраїнський закон
Депутати від Радикальної партії привезли до Сейму звернення Верховної Ради щодо «антибандерівського» закону нещодавно ухваленого у Польщі.

«Ми зараз біля Сейму, який проголосував за антиукраїнський закон. Ми хочемо привернути увагу польської влади до неприпустимості прийняття рішень, які погіршують наші стосунки», - наголосив Олег Ляшко під час пікету.

На плакатах, які тримали депутати, містились заклики до поляків жити майбутнім, а не минулим і відома цитата польського діяча Єжи Гідройца «Без незалежної України не буде незалежної Польщі». Кінцевою метою своєї акції депутати від РПЛ вважають скасування закону «Про інститут національної пам’яті». Вони переконані, що ця законодавча ініціатива грає на руку Росії.

«Україна зараз воює з агресором, якому дістався військовий потенціал Радянського союзу. Ми зараз форпост Європи, який захищає мирне небо над Польщею, Румунією, Угорщиною, Словаччиною та іншими країнами. Поляки повинні нас підтримувати», - зазначив заступник лідера РПЛ Андрій Лозовий.

Олег Ляшко підкреслив, що українці і поляки повинні розвивати свої стосунки на тому, що об’єднує дві країни.

«Наше протистояння було у минулому. А зараз треба відповідати на сучасні виклики, бути сильними разом, а не шукати приводи зіпсувати ці стосунки на догоду агресору – Росії. Я сподіваюся, що Польща і далі буде дружньою нам країною. Тут працюють мільйони українців і такі закони загрожують нашим громадянам. Треба з повагою ставитись до наших людей і кордонів. Бо якщо почати перегляд кордонів, можна попереглядатись до Київської Русі. Так чи інакше усе починається з Києва, тому треба поважати одне одного», - заявив Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 23.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо