emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
10 Лютого 2018 РПЛ 852

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Керувати країною повинні українці
Іноземці не мають права керувати країною, бо їм байдужа доля України . На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко у кулуарах Верховної Ради.

Парламентар навів як приклад випадок із кандидатом на посаду аудитора НАБУ Мартою Борщ.

«Профільний комітет рекомендував американку Марту Борщу як одного з кандидатів в аудитори НАБУ. Вона відмовилася у зв’язку з тим, що в неї змінилися плани. Причини зміни цих планів відомі. Борщ стала адвокатом корупціонера і грабіжника Оніщенка. Він заплатив пані Марті кілька мільйонів доларів, щоб вона представляла його інтереси і захищала його від звинувачень НАБУ», - підкреслив політик.

Народний депутат зазначив, що його команда завжди наполягала на тому, що аудитором НАБУ має бути українець.

«Коли нам нав’язують із закордону людей і розповідають, що українці ні на що не здатні, а закордонні допоможуть відбудувати нам державу, стати аудитором НАБУ та підняти економіку – ось вам приклад Марти Борщ. Для них гроші не пахнуть, що підтверджує прислів’я «не все те золото, що блистить». Обирати аудитором НАБУ треба – українця, професіонала і патріота, суддю колишнього міжнародного кримінального суду і людину з бездоганною діловою репутацією – Володимира Василенка», - заявив лідер фракції Радикальної партії.

Ляшко також прокоментував останні заяви посла Євросоюзу в Україні.

«Посол ЄС в Україні Г’ю Мінгареллі заявив, що автори закону «Купуй українське, плати українцям» - противники реформ, а цей закон становить велику шкоду для нашої держави. Ідея закону дуже проста – гроші платників податків мають працювати на українську економіку, стимулювати створення робочих місць та підвищення зарплат українців. Мабуть, що для посла ЄС і грантожерів буде краще, коли Україна торгуватиме лише сировиною і землею», - зауважив політик.

Лідер РПЛ вимагає від МЗС провести зустріч із послом ЄС через втручання у внутрішні справи України.
«Нам байдуже, хто принижує українців: європейський посол чи російський агресор на Донбасі. Поки росіяни намагаються окупувати Україну військовим шляхом, європейці - економічним», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.07
39.13
42.09
42.15

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо