emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
12 Лютого 2018 Владислав Завішальний 4367

Історія зцілення від кору

В Україні і, зокрема, в Хмельницькій області триває спалах кору – одного з найбільш заразних захворювань, відомих у світі. За 2017 рік зафіксовано 4782 випадки захворювання на кір в цілому по Україні, а цього року захворіло вже більше тисячі. Ліків від кору не існує, єдиним надійним методом профілактики захворювання вважається вакцинація. Хочу Вам розказати історію чудесного зцілення від кору, яку нам розповів Олексій Кордзіховський, який запевняє нас в тому, що цю хворобу можна вилікувати дієвими народними методами. Наприкінці січня цього року до Олексія зателефонував його близький друг Денис Антохов з Кам’янець-Подільського району і розповів йому захриплим голосом про своє самопочуття, а саме: температура 39,5 °C, головний біль, надокучливий кашель, сльозивість очей, висип у формі червонястих цяток на обличчі, спині, руках і ногах, та порушення діяльності травної системи, втрата апетиту. Проаналізувавши названі Денисом симптоми, Олексій дійшов висновку, що це – кір. Останній відповів, що знає дієвий метод лікування від цього захворювання, перевірений на собі. В дитинстві Олексій і його брат хворіли на кір. Батько хлопчиків вилікував їх кобилячим молоком. Цей рецепт і порекомендував Олексій Денису: випити 250 г молока одразу та ще перед самим сном таку ж кількість. Друг дотримався рекомендацій та, прокинувшись вранці, відчув значне полегшення самопочуття: пройшли головні болі, відновився апетит, висипи почали сходити, а на наступний день не залишилося навіть слідів почервоніння на тілі. Батьки хлопця були дуже раді, що хворобу їхнього сина було так швидко подолано і кір відступив остаточно.

За словами Олексія Кордзіховського поряд із звичним нам медикаментозним лікуванням є також і народна медицина, історії зцілення якої відомі всім. Тому лікуйтесь і будьте здорові.

Владислав Завішальний

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо