emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Лютого 2018 РПЛ 837

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: На старості років відкрию притулок на 1000 собак
В інтерв’ю виданню «Сегодня» Олег Ляшко розповів, що планує робити після виходу на пенсію.

«У мене вже семеро собак – нещодавно ще одну дворняжку взяв. Я у фейсбуці постійно бачу пости волонтерів, де вони просять забрати тварину. У мене таке серце, що я би їх усіх взяв. Може я цим і займуся на старості, коли завершу політичну кар’єру. Заведу собі притулок на тисячу собак, буду їх доглядати і годувати. Бо я точно знаю, що собаки – це останні ангели на землі», - заявив лідер Радикальної партії.

Народний депутат наголосив, що потрібно міняти держава повинна піклуватись про безпритульних тварин.

«Я ніколи не розказую, скільки допомагаю різним притулкам – Господь бачить. Але я не вперше беру бездомну собаку, колись взяв дворняжку Квітку – вона була дуже худа, а зараз поправилась, бігає така довольна. На жаль, я один не можу допомогти всім, тому треба міняти державну політику. Ставлення до тварин має бути гуманне: потрібна стерилізація, щоб вони не розповсюджувалися безконтрольно. Бо коли травлять - це жахливо. Якщо людина може вбити собаку, то вона і людину може вбити. Я так вважаю. Коли хтось каже, що я люблю собак більше, ніж людей, це не правда. Я люблю і людей, і собак. Але точно знаю, що той, хто не любить собак, не може любити людей. Бо у нього немає співчуття», - підкреслив Ляшко.

Політик також розповів, що вдома завжди виконує функцію миротворця.

«Нова собака почувається вдома нормально. У нас інша проблема - конфлікт між двома кобелями: дворняжкою Шахтариком і французьким бульдогом Горішком. Мені легше помирити своїх партійців, ніж цих двох собак. Незважаючи на те, що я лідер Радикальної партії, завжди виконую роль миротворця. Кажуть, вік живи – вік учись. Чим старше я стаю, тим більше я розумію, що треба шукати шляхи об’єднання», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо