emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
22 Лютого 2018 РПЛ 847

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Ті, хто проти підвищення зарплат лікарям – хай самі живуть на ті копійки!
Перебуваючи з робочим візитом у Маріуполі, лідер Радикальної партії Олег Ляшко взяв участь у відкритті оновленого відділення урології та травматології міської лікарні №1. Політик оглянув відремонтовані приміщення та нове обладнання, а також поспілкувався із пацієнтами та персоналом медзакладу. Лікарів тут працює майже тисяча. Лідер РПЛ пообіцяв їм, що добиватиметься збільшення їхніх зарплат.

«Ті, хто проти підвищення зарплат лікарям – хай самі живуть на ті копійки. Зарплати треба піднімати і ми за це будемо боротися!», - звернувся до лікарів Ляшко.

Нагадаємо, команда Радикальної партії з ІІ кварталу цього року вимагає підняти мінімальну зарплату до 5500 гривень. З підвищенням «мінімалки» виростуть і середні зарплати по Україні.

Кошти на оновлення двох відділень лікарні надав міський бюджет та місцевий меткомбінат ім. Ілліча. Лідер РПЛ подякував керівництву міста, підприємства та лікарні за турботу про маріупольців та розповів, якою має бути реальна медреформа в Україні.

«Медична реформа – це не закриття медзакладів і скорочення чисельності лікарів, а підвищення якості медичних послуг та їх доступність. Влада нам розказує про закриття чи скорочення лікарень. А людина повинна кудись їхати в область чи район, щоб полікуватися. Це неправильно. Ваша лікарня – це приклад для всієї країни, як треба відкривати, ремонтувати та осучаснювати медзаклади у таких непростих економічних умовах. Це заслуговує великої поваги і подяки!», - наголосив народний депутат.

Також Олег Ляшко розповів, що зараз його команда добивається розширення переліку доступних ліків для пенсіонерів та відновлення безкоштовних медоглядів.

«Сьогодні пенсіонери не можуть купити необхідні таблетки чи каплі, бо малі пенсії. Тому ми наполягаємо на розширенні асортименту медпрепаратів за програмою «Доступні ліки». Крім того, через відсутність коштів багато хто не може дозволити собі пройти діагностику, щоб на ранній стадії виявити хвороби. Тому дуже важливо відновити державні програми профобстеження населення і зберегти здоров’я та життя українців», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо