emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Лютого 2018 РПЛ 834

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Для терористів не може бути амністії
Під час робочої поїздки у Дніпро лідер Радикальної партії Олег Ляшко поклав квіти до стели пам’яті на Алеї Героїв АТО. Політик наголосив, що єдина можливість зупинити російську агресію - повернення контролю над східним кордоном.

«Росія і її представники в Україні пропонують поставити миротворців на лінії зіткнення, а це фактично відмова від частини території України. Єдиний спосіб перекрити постачання зброї – поставити їх на кордоні. На даний момент 400 км кордону відкрито, звідти на окуповані території йде зброя і техніка, яка вбиває мирних людей і військових. Як тільки перекриють кордон – через місяць-два війна закінчиться і лише після цього можна говорити про якісь політичні процеси. Сьогодні нам пропонують фактичну легалізацію терористів, щоб зробити їх легітимною владою. Не може бути ні амнистії, ні виборів для терористів у яких на руках кров українців», - заявив депутат.

Лідер Радикальної партії запропонував альтернативу Мінським домовленостям.

«Мінський процес – не відновить ні територіальної цілісності, ні миру. Треба визнати, що Мінські домовленості не працюють, а тому потрібно їх переводити до Будапештського формату за участі країн-гарантів територіальній цілісності України. У свій час держава віддала свій ядерний потенціал, а зараз просить джавеліни, обмундирування, хамери та різне озброєння. Необхідно відновлювати власну військову промисловісті, в тому числі і в Дніпрі. Тут є маса заводів, які можуть робити потужну техніку. Завдання країн-гарантів – тиснути на агресора, щоб він не хотів лізти на українську територію», - наголосив парламентар.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.64
42.17
42.19

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо