emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Лютого 2018 РПЛ 870

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

У Маріуполі Ляшко представив "Промисловий пакет реформ"
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко під час робочої поїздки до Маріуполя презентував «Промисловий пакет реформ» , який складається з 8 законопроектів. Один з найголовніших «Купуй українське – плати українцям».

«Представники Міністерства економіки та грантоїди, які живуть за рахунок європейських грантів, розповідають нам, що законопроект суперечить умовам Світової організації торгівлі, угоди про асоціацію з ЄС та іншим міжнародним угодам. Я вважаю, що міжнародні договори мають допомогати українській економіці розвиватися. Угоди, які позбавляють українців зарплати, а з нашої економіки вимивають валюту - мають бути розірвані», - заявив політик.

Депутат наголосив на важливості створення комфортних умов для українського бізнесу.

«Кожна країна бореться за ринки та вигризає собі місце в світовій економіці. Наша ж влада здає внутрішній ринок і не бореться за зовнішній. Внаслідок війни ми втратили російський ринок, тому єдиний шлях розвитку економіки – шукати компенсатори. У той час, коли уряд розповідає казки про те, що створюються умови для зовнішнього інвестора у нас тікає внутрішній. Тому якщо у нас добре буде почувати себе внутрішній інвестор, то сюди прийде і зовнішній», - наголосив політик.

Парламентар вважає, що найголовніше завдання держави - дбати про, щоб у громадян була робота.

«Команда Радикальної партії написала та пролобіювала закон про підвищення мита на вивіз металолому. Завдяки цьому закону в Україні на 40% зменшився дефіцит металолому, а це дає змогу працювати на виробництві та отримувати зарплату українцям, а не нашим конкурентам з Польщі та Туреччини», - зазначив політик.

Олег Ляшко згадав і прийнятий Верховною Радою мораторій на вивіз лісу-кругляку.

«Раніше Україна мала проблеми – масово вивозили з Карпат ліс. Чому вивозили? Бо задарма брали в Україні ліс – перевозили через кордон, а на кордоні з Україною стояли деревообробні підприємства, які з нашої деревини робили дорогі меблі, а потім продавали їх в тому числі і нам. Завдяки нашому законопроекту про мораторій на вивіз лісу прибуток від продажу продукції збільшився на два мільярда. Продаж не сировини, а продукції дав можливість появі тисячі нових робочих місць», - розповів політик.

Народний депутат не оминув своєю увагою розроблений членами Радикальної партією і прийнятий парламентом закон про розстрочку ПДВ при ввезенні устаткування і обладнання. Саме такою має бути політика влади.

«У той час, коли наші польські конкуренти беруть кредити під 3-5% і можуть брати кредити на декілька років, то український бізнес бере під 30% і максимум можна взяти на півроку. А якщо сюди додати вартість перевезень і енергоносіїв, то це лягає у собівартість продукції і як наслідок ми програємо на зовнішніх ринках. А тому закон про розстрочку ПДВ на два роки дає можливість модернізувати наші основні фонди, зробити їх більш конкуретноздатними, збільшити продуктивність праці і зарплати людям», - підсумував Ляшко.

Також під час презентації «Промислового пакету реформ» Олег Ляшко представив у Маріуполі нового члена своєї команди, екс-директора Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча Юрія Зінченка, який відповідатиме у партії за промислову політику та економічний розвиток.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 27.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.67
39.69
42.48
42.5

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо