emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
25 Лютого 2018 РПЛ 807

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Юрій Зінченко: Йду у велику політику служити народу України!
Новопризначений керівник Центрвиконкому Радикальної партії Юрій Зінченко розповів, чому пішов у велику політику. Промисловець підкреслив, що хоче застосувати свій досвід і знання для розвитку економіки країни.

«Коли багато років тому я починав простим робітником, я не знав наперед, що дійду до поста директора одного з найбільших підприємств України. Зате я точно знав, що майбутнє за промисловістю. Зараз же ми бачимо, що промисловість перестала бути для держави пріоритетом. У держави немає стратегії розвитку промисловості. Україна – лідер експорту. Не поспішайте радіти, мова йде про експорт людей, умів, талантів. Поки наші підприємства стоять на узбіччі, іноземні піднімаються за рахунок сили і працьовитості наших співвітчизників. Так більше тривати не повинно», - написав Зінченко на своїй сторінці у Facebook.

Управлінець запевнив, що зробить все від нього залежне для досягнення поставлених цілей.

«Для того, щоб наша країна по справжньому стала сильною, незалежною державою. З сильною економікою, з розвиненою інфраструктурою і передовими технологіями, з ультрасучасними виробничими підприємствами. Я хочу, щоб люди, які живуть в моїй країні, жили в достатку, відчували турботу держави про себе, були впевненими в своєму майбутньому і своїх дітей. Щоб національність «Українець» звучала гордо в усьому світі, а народ України пишався своєю Батьківщиною. Щоб в нашій країні наступив довгоочікуваний мир!», - зізнався промисловець.

Юрій Зінченко зазначив, що саме з командою Олега Ляшка він хоче кардинально міняти ситуацію, бо це команда, яка робить, а не дає порожні обіцянки від виборів до виборів.

«Ще будучи генеральним директором Меткомбінату, я спостерігав за тим, як Радикальна партія відстоює інтереси промисловців і простих українців. І сьогодні я приєднався до команди Олег Ляшка для того, щоб разом відстоювати інтереси України, промисловості, розвивати економіку країни і по справжньому дбати про добробут простих українців по всій країні – від Донбасу до Закарпаття. Я йду у велику політику служити народу України!», - підсумував Зінченко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо