emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
10 Березня 2018 РПЛ 769

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко назвав обшуки у свого помічника політичними репресіями
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко назвав обшуки у свого помічника Олександра Богачова політичним замовленням з метою дискредитації його команди. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

«НАБУ проводить обшуки у мого помічника Олександра Богачова, який начебто пропонував хабаря Уляні Супрун за поставку медичного обладнання у міську лікарню міста Вишневого. Ви більш ідіотське звинувачення чули?! Не собі в кишеню, а людям Богачов добивається сучасного обладнання в лікарню і його за це переслідують. Звичайно ж, легше закрити усі лікарні в Україні і залишити людей без допомоги, як це робить Супрун, і тоді вона герой. А коли мій помічник добивається, щоб люди мали достойні умови для лікування – він злочинець і ворог!», - обурився Ляшко.

Лідер РПЛ звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана із вимогою звільнити Уляну Супрун та негайно внеси подання на кандидатуру нового міністра охорони здоров’я. Крім того, наполягає на негайному обранні аудитора НАБУ, щоб покласти край свавіллю і беззаконню у цій структурі.

«Ці ідіоти, виконуючи політичне замовлення, вже не знають, що вигадати у намаганні дискредитувати мене і мою команду. Ви тільки уявіть: у прес-службі НАБУ працює 22 людини. У моїй парламентській партії немає стільки людей! То цю контрольовану ззовні контору створювали для піару чи для реальної боротьби з корупцією?!», - запитав народний депутат.

Олег Ляшко додав, що не дозволить нікому ображати сироту.

«Олександра Богачова я не здам нікому! Круглий сирота, який добивається для людей, а не для себе – заслуговує на мою повну повагу і підтримку. До речі, у старій сільській хаті, у якій живе Олександр і де тривають обшуки, тече дах. Я Сашку пропонував допомогти, щоб його відремонтувати. Він відмовлявся, бо неймовірно скромний. Нещодавно ми відкривали мостовий перехід у Чабанах і я помітив, що Сашко зимою у літньому взутті, тому що в нього не було грошей купити зимове взуття. На день народження я йому подарував кілька своїх костюмів, бо він ходив в одному з 2012 року, коли я з ним познайомився в інтернаті у Ворзелі, який він закінчував. Цей хлопець дуже скромний, добрий і щирий, про таких кажуть – не від світу цього. Ситнику і Холодницькому, які виросли на хабарях, треба ще повчитися у цього сироти чесності і порядності. Брехуни, циніки і ненажери – руки геть від моєї команди, бо повідриваю!!!», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо