emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Березня 2018 РПЛ 842

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Антикорупційними повинні бути всі суди в Україні
Реальна боротьба з корупцією – це підвищення доходів українців, розвиток національної економіки та створення робочих місць. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Він переконаний, що судова реформа, яку пропонує влада – це обман українців. Справжньою судовою реформою буде звільнення всіх до одного суддів і прокурорів та обрання нових на прозорих конкурсах, стверджує політик.

«Те, в який спосіб розглядаються законопроекти про Антикорупційний суд, демонструє всій країні, що це імітація боротьби з корупцією, як і вся судова реформа. Радикальна партія не голосувала за жоден з поданих Президентом законопроектів щодо судової реформи. Тому що 3 роки розмов про судову реформу – це був обман українців, бо реальних змін не відбулось. Справедливості в судах як не було, так і немає. Яскравий приклад так званої судової реформи – новий склад Верховного суду України, в який влада протягнула значну частину керованих нею суддів. Один із них – Богдан Львов – махровий корупціонер, на якому проби ніде ставити. Сьогодні він «реформований» суддя, який начебто судить по-новому, а насправді – тільки хабарі бере по-старому», - підкреслив Ляшко.

Лідер РПЛ вимагає від влади реальних дій – зміни виборчого законодавства, а також ухвалення закону про процедуру імпічменту Президента і Тимчасові слідчі комісії. А головне – подолання бідності.

«В світі немає жодної країни, яка б подолала корупцію, будучи бідною. Єдина можливість подолати корупцію – це підвищення доходів українців, розвиток національної економіки і створення робочих місць для людей. Щоб вони заробляли в рідній країні, а не по закордонах. Ми пропонуємо прийняти наш Антикризовий план розвитку економіки, який дасть українцям роботу і достойну зарплату. Оце буде справжньою боротьбою з корупцією, а не та імітація, що проводить зараз влада», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо