emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Березня 2018 РПЛ 793

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Україна і світ не повинні визнавати Путіна Президентом
Цивілізований світ не повинен визнавати вибори Президента Росії в окупованому Криму. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Політик переконаний, що визнання Путіна Президентом в Криму – це фактично визнання анексії півострова.
«Путін був обраний Президентом, в тому числі, і голосами людей, які живуть на окупованій території. Тому Україна та весь цивілізований світ не може визнавати Путіна Президентом. Організація в окупованому Криму виборів – це цинічне порушення міжнародного права, а також міждержавних угод між Україною і Росією, включно із великим договором про так звану дружбу від 30 травня 1997 року. Договір про дружбу є, а самої дружби немає. Натомість є вбивства, окупація нашої території і порушення нашого суверенітету», - заявив Ляшко.
Лідер РПЛ переконаний, що світ не має мовчати, коли Росія вчиняє злочини проти інших країн.
«Політика умиротворення агресора – Росії призвела до того, що на європейському континенті зараз 6 збройних конфліктів. Всі ці конфлікти об’єднує одне – російська зброя і російські солдати. Це наслідки неадекватної політики європейських та американських лідерів, які потурали Росії у всіх цих конфліктах. Вони намагалися домовитися із Путіним, а мали б зупинити його ще в Грузії у 2008 році. Тому ми маємо агресію проти України. Політика нинішньої дипломатії – це політика слабкості, яка веде до розповсюдження агресії та ядерної зброї», - вважає народний депутат.
Зупинити російську агресію та розповсюдження ядерної зброї, на думку Олега Ляшка, може виконання гарантій, даних країнами-підписантами Будапештського меморандуму.
«Всі в світі повинні побачити, що гарантії, дані за Будапештським меморандумом, варті паперу, на якому були підписані. Що не треба країнам виготовляти ядерну зброю, адже їхній безпеці нічого не загрожує. А коли інші країни бачать приклад України, яка здала третій ядерний потенціал у світі і сьогодні потерпає від російської агресії, це провокує їх на виготовлення ядерної зброї. А це дуже небезпечно. Ми з вами лягаємо спати і не знаємо, де вистрелить ця ядерна зброя – в Північній Кореї, Ірані, Саудівській Аравії чи в Антарктиді. Я хочу, щоб українські діти і діти всього світу мали безпечне майбутнє, а не залежали від примх слабких політиків, які не здатні тримати слово, а також шизофреників, які хочуть ввійти в історію, як Герострат, що спалив храм», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо