emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Березня 2018 РПЛ 1097

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Пільги - виробникам, а не олігархам
Під час брифінгу після засідання Погоджувальної ради Олег Ляшко пояснив, чому не його команда не підтримує запровадження податку на виведений капітал.
«Податок на виведений капітал – це податок в інтересах сировинної колонії, в інтересах великих корпорацій і латифундій. Цей податок не підтримує розвиток малого і середнього бізнесу, який мав би бути базою для економічного розвитку України. Під розмовами про податок на виведений капітал олігархи хочуть отримати собі нові преференції. Втрати бюджету складуть мінімум 50 мільярдів гривень. Тому ми не підтримуємо цей податок», - зазначив лідер Радикальної партії.

Народний депутат заявив, що влада повинна реформувати податкову систему на користь малого та середнього бізнесу.
«Наша команда пропонує звільнення від оподаткування, коли йде оновлення основних фондів і енергомодернізація підприємств. Такі заходи дозволять Україні торгувати продукцією, а не сировиною. Зараз хтось перекриває дороги, щоб отримати ПДВ за продаж сировини закордон. Минулого року Україна продала 42 мільйони тон зернових за межі країни і отримала 3 мільярди доларів валютної виручки. А якби ми продали хоча б елементарно перероблену продукцію - борошно, а не зерно, то отримали б принаймні 6 мільярдів доларів виручки. Тому торгувати сировиною, зерном і необробленим лісом – це злочин проти України. Влада прирікає нас на бідність і залежність», - підкреслив Ляшко.

Політик наголосив на тому, що країни Євросоюзу влаштовує бідність і статус сировинної колонії України.
«Вони хочуть, щоб ми торгували сировиною і дешевою робочою силою – тоді Україна всім буде зручна. А всі країні світу у цей час борються за ринки і робочі місця. Подивіться, яке протистояння розгортається між США і Євросоюзом. А ми дозволяємо українцям їхати закордон і піднімати інші економіки, а самі торгуємо робочою силою. Зрозуміло, чому МВФ виставляє нам вимогу не підвищувати зарплати – їм вигідно, щоб українці були бідні і їхали до них працювати. Саме тому Радикальна партія добивається підвищення мінімальної зарплати до 5500 гривень, щоб люди мали змогу гідно реалізувати себе у рідній країні», - пояснив Ляшко.
Лідер РПЛ нагадав про ще одну нагальну вимогу його команди – відновлення державного фінансування професійно-технічної освіти. Ляшко переконаний, що уряд має якомога скоріше виправити помилку, адже скорочення фінансування разом із масовою міграцією громадян призвело до дефіциту професійних кадрів.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо