emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
21 Березня 2018 Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області 1359

Запрошуємо молодь пройти стажування в структурних підрозділах Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області

Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області запрошує молодих і перспективних громадян з числа молоді пройти стажування в структурних підрозділах Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.
Законом України «Про державну службу» визначено, що у державних органах з метою ознайомлення з функціонуванням державної служби може здійснюватися стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, строком до шести місяців.
Наказом Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області від 09 березня 2017 року №108/09 затверджено Порядок стажування громадян з числа молоді в Головному територіальному управлінні юстиції у Хмельницькій області.
Громадяни України віком до 25 років, які здобувають або вже отримали вищу освіту у галузі знань «Право» та не перебувають на посадах державної служби можуть пройти стажування в Головному територіальному управлінні юстиції у Хмельницькій області або його структурних підрозділах.
Стажування молоді здійснюється строком до шести місяців. Допуск до стажування та визначення строку його проходження здійснюються на підставі заяви, копії паспорта, копії диплома особи (довідки з навчального закладу для здобувачів вищої освіти), яка має намір пройти стажування в Головному територіальному управлінні юстиції у Хмельницькій області або його структурних підрозділах, та оформлюються наказом управління юстиції.
База стажування (структурний підрозділ Управління) визначається наказом управління юстиції з урахуванням побажань стажиста чи пропозицій вищого навчального закладу, студентом якого є особа, та згоди керівника структурного підрозділу.
Бажаючі пройти стажування також мають можливість скористатися електронним сервісом «Он-лайн будинок юстиції». Для цього необхідно зайти на сайт Міністерства юстиції України, обрати банер «Он-лайн будинок юстиції», вибрати рубрику «Соціальний ліфт» та вкладку «Стажування» (https://online.minjust.gov.ua/sotsialnyj-lift/), заповнити анкету, де вказати відомості про себе, освіту, досвід роботи (якщо є), знання іноземних мов, обрати бажане місце стажування та написати мотиваційного листа.
За додатковою інформацією з питань проходження стажування необхідно звертатись до відділу персоналу Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Володимирська, 91 та за телефоном (0382) 65-60-89.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.59
42.36
42.37

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо