emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
22 Березня 2018 РПЛ 1006

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Хто вибачиться за брехню про проблеми із похованням?
Поправка Лозового до КПК захищає українців від свавілля правоохоронних органів, а не ускладнить процес поховання, як розповсюджували брехливі ЗМІ. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Політик вимагає вибачень за брехню про проблеми із похованням.

«Сподіваюсь, що всі ті, хто брехав про складнощі з похованням після поправки Лозового, знайдуть у собі сили вибачитись перед людьми. Вони більше тижня нагнітали та насміхалися над українцями, а сьогодні мовчать, що виконували політичне замовлення задля дискредитації моєї команди. Особливо, Садовий і Коломойський, телеканали яких найбільше брехали про так званий похоронний колапс», - заявив Ляшко.

Замість того, щоб розповсюджувати брехню, Коломойський має повернути 6 мільярдів доларів грошей «Приватбанку», переконаний лідер РПЛ.

«Коломойський разом із Боголюбовим домовились із правоохоронцями, бо кожен з них боїться побачити погані сюжети про себе на «1+1». Тому в Україні ніхто не розслідує крадіжку з «Приватбанку» в той час, коли лондонський суд розглядає цю справу. Вони бояться олігархів, бо залежні. Ми ж їх не боїмось! Ми вимагаємо звіту правоохоронних органів про те, що вони роблять, щоб повернути 6 мільярдів доларів до України. Щоб за рахунок цих коштів виплачувати зарплати і пенсії, а не збагачувати олігархів, які повтікали і тепер знущаються над українцями», - обурився народний депутат.

Олег Ляшко вкотре зазначив, що поправка Лозового ніяк не впливає на процес поховання українців.

«Колись в США була відома правка Джексона-Веніка. Сьогодні поправка Лозового така ж сама. Вона захищає українців від корупції правоохоронців. Всі ті, хто тут виступає – захищає правоохоронців, а ми захищаємо людей, які страждають від свавілля правоохоронних органів. Щоб не було замовних справ і людей роками не тримали у тюрмах без вироку суду», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.66
39.68
42.23
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо