emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
22 Березня 2018 РПЛ 1050

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко вимагає від парламенту засудити вибори Путіна у Криму
Олег Ляшко з трибуни обурився бездіяльністю парламенту щодо виборів Президента РФ в окупованому Криму.
«На превеликий жаль, минуло 5 днів з виборів Президента РФ в українському Криму, а український парламент досі не спромігся прийняти рішення про засудження. Ми вважаємо, що це принижує Українську державу. Адже ми вимагаємо у всього засудження цих виборів, просимо у всього світу підтримки. Натомість, український парламент через політичні протистояння не здатен прийняти елементарного рішення і висловити свою позицію. Мені це нагадує ситуацію у 2008 році, коли український парламент так само не спромігся прийняти рішення про засудження агресії у Грузії. В результаті – російський чобіт топче українську землю. А яке ми маємо моральне право вимагати у світу підтримки, якщо самі не здатні сказати правду?», - обурився лідер РПЛ.

Народний депутат закликав парламентську більшість припинити чвари і винести на розгляд постанову про засудження.
«Я звертаюсь до фракцій коаліції, які досі не можуть врегулювати між собою формулювання цього рішення, і до голови парламенту: наша фракція вимагає невідкладно винести на розгляд постанову і ухвалити її. Я вважаю, ще це нечесно і аморально для політиків, ставити свої політичні інтереси на перший план замість того, щоб сказати: оце чорне, а це біле, це окупація, а це незаконні вибори. А ви між собою з’ясовуєте стосунки, а мільйони українців дивляться на вас і дивуються, чи вам це байдуже, чи у вас немає усвідомлення власної відповідальності», - зазначив лідер РПЛ.

Ляшко наголосив на тому, що безвідповідальність влади у час війни загрожує суверенітету країни.
«Ціла низка країн Європи і світу вибори не визнали і засудили, а український парламент, який мав би зробити це першим, досі цього не зробив. Це показує рівень безвідповідальності, який панує у цьому залі. Це показує безвідповідальність влади і політичних еліт. У 2014 році наша фракція ініціювала визнання Росії країною-агресором. Міністерство закордонних справ тоді заявило, що вони заперечують. Сьогодні вони стверджують, що готові підтримати. Люди добрі, якщо ви не готові прогнозувати далі свого носа, якщо ви не усвідомлюєте наслідки своїх дій, для чого ви сидите у цьому парламенті? Для чого ви йдете до влади і обманюєте українців?», - підсумував народний депутат.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо