emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
26 Березня 2018 РПЛ 850

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко-владі: Куди подітися сиротам, коли ви закриєте ПТУ?
Олег Ляшко закликав владу повернути вкрадені колишнім власником «Приватбанку» олігархом Коломойським гроші, щоб збільшити зарплату українцям. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко з трибуни парламенту.

Політик розповів, де взяти гроші на підвищення мінімальних зарплат і пенсій.

«Влада розповідає, що в неї немає грошей на зарплати та пенсії. У них немає, бо вони дозволяють красти. 6 березня було проведено тендер на продаж частот 4G. Ми могли виручити від продажу не менше мільярду доларів. Їх продали у 5 разів дешевше, бо іншу частину грошей занесли готівкою в кабінети, кишені і офшорні рахунки тим, хто займався продажем частот. Вже більше року як держава націоналізувала «Приватбанк». Коломойський і Боголюбов вкрали 6 мільярдів доларів і не відповідають за це перед законом. Якби вкрадені гроші повернули – була б можливість встановити мінімальну зарплату в 15 тисяч гривень, а пенсію у 8 тисяч», - додав Ляшко.

Депутат запропонував альтернативу економічній політиці влади, зокрема пропонує робити ставку на робітничі професії.

«Необхідно кардинально змінити економічну політику: торгувати не сировиною, не дешевою робочою силою, а готовою продукцією. Торгувати сировиною – прирікати Україну на бідність та жебрацтво. Ми вимагаємо проведення державної політики забезпечення робітничими кадрами і збільшення зарплат і пенсій для українців», - додав лідер РПЛ.

Політик вимагає від влади не допустити закриття закладів професійно-технічної освіти і відновити їхнє державне фінансування.

«Нещодавно у Чернігові місцева влада прийняла рішення закрити ліцей побуту. Там навчається 300 дівчат, переважна більшість – з сільських або малозабезпечених сімей. Рішенням уряду професійно-технічна освіта була переведена до місцевих бюджетів, а місцеві бюджети, під приводом нестачі коштів, закривають ліцеї по всій Україні. Ми вимагаємо від уряду відновити державне фінансування професійно-технічних закладів освіти, щоб діти із сільських і малозабезпечених сімей змогли отримати знання. Люди з трудовими навичками матимуть можливість прогодувати себе і реалізуватися в дорослому житті. Коли вони отримають знання, вони не підуть на окружну, у підворотню чи по генделиках, а будуть працювати, заробляти і народжувати здорових дітей», - підсумував лідер фракції Радикальної партії.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо