emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
2 Квітня 2018 РПЛ 813

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко закликав владу не відмовлятися від покупок у селян молока і м’яса
Підняти зарплати і пенсії та закріпити конституційно землю за селянами вимагає лідер Радикальної партії Олег Ляшко. На засіданні Погоджувальної ради політик наголосив, що українців цікавить не заборона е-декларацій для громадських активістів, а як виживати на мізерні доходи в рідній країні.
«Днями отримав листа від Івана Вишковського із села Добраничівка Київської області. Його батьки виховують 11 дітей, з яких 5 – прийомні. Для того, щоб виживати багатодітна родина тримає курей, свиней, корів, телят. Але через мізерну ціну на молоко родина має мінімальний прибуток і не може прогодуватися. Крім того, їм не дають землю, щоб розвивати господарство. Тому Іван хоче виїхати за кордон – туди, де держава сприяє людям займатися своєї справою. Єдина мрія цього хлопця: працювати на землі та мати фермерське господарство. І таку елементарну мрію не можуть реалізувати в рідній країні мільйони людей», – розповів Ляшко, – передає прес-служба партії.
Лідер РПЛ вимагає парламент не ухвалювати антиукраїнські рішення – про заборону купівлі молока та м’яса у селян.
«Раніше у селян відмовлялися брати молоко – мовляв, воно неякісне. Зараз хочуть прийняти законопроект про заборону закупівлі м’яса у селян, якщо забій відбувся в приватному господарстві, а не на визначеному підприємстві. Як людям виживати, коли з такою політикою ні молоко, ні м’ясо не можна продати? А якщо і беруть – то за мізерними цінами. При цьому, у місті люди купують не молоко, а фактично пальмову олію. Такі проблеми має вирішувати парламент. Щоб українські сім’ї мали можливість годувати своїх дітей, а не виїжджали за кордон. Натоміть, влада пропонує зосередити увагу на тих питаннях, які мільйони українців просто не цікавлять», – підкреслив народний депутат.
Олег Ляшко вважає, українці не тікатимуть за кордон, коли матимуть достойні зарплати та пенсії.
«В Україні не може бути зарплата нижче, ніж у Польщі, бо тоді всі наші люди поїдуть туди на заробітки. Тому ми вимагаємо піднімати зарплати. А разом із ними – й пенсії, адже не може людина, яка чесно все життя пропрацювала, отримувати півтори тисячі гривень. До мене підходять люди з усіх куточків країни і жаліються. Наприклад, вчора у Новосілках під Києвом підходить до мене чоловік, у якого 54 роки стажу. Отримує 1470 гривень пенсії. Він питає мене, як йому вижити на ці копійки? Що я можу сказати, крім того, що зроблю все, щоб підняти йому та іншим українцям з великим трудовим стажем пенсії. Щоб їхня робота була достойно оцінена державою», – зазначив лідер РПЛ.
Крім цього, Олег Ляшко закликав парламент підтримати законопроекти Радикальної партії, які дадуть можливість відновити вітчизняну економіку.
Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що не дозволить прийняти закон, який заборонить селянам продавати домашнє м’ясо.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 20.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.91
39.95
42.57
42.6

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо