emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
28 Серпня 2018 РПЛ 813

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Буде агропереробка на селі – будуть більші зарплати у селян
Кілограм помідорів – 3 гривні, огірків – 1гривня. За такою ціною якісну і натуральну продукцію продають фермери єдиного господарства з теплицям «Мічурінське» на Луганщині, яке відвідав Олег Ляшко. Підприємство знаходиться за 3 кілометри від лінії фронту. Політик підкреслив, якби була агропереробка – можна було б продавати продукцію у 10 разів дорожче.

«Кілограм помідорів – 3 гривні, огірків – 1 гривня, а яблук – взагалі 80 копійок! Як треба не поважати працю людей, щоб за таку ціну купувати у них овочі. Треба продавати не помідори, а готову продукцію: пасти, соки і все інше. Тоді будуть заробляти і виробники, і селяни. Тому ми хочемо, щоб на кожному такому підприємстві була агропереробка. Також ми добиваємося повернення спецрежиму ПДВ. Бо зараз, щоб отримати дотацію, фермерам потрібно ходити по кабінетах чиновників і випрошувати її. Ми пропонуємо, щоб гроші автоматично зараховувалися на спецрахунок і фермери могли самі ними розпоряджатися», - розповів лідер РПЛ.

Крім того, Олег Ляшко добивається доступних кредитів для фермерів, щоб вони мали кошти на розвиток своїх підприємств.

«Я добиваюся, щоб кредити фермерам давали не під 20, а під 5%, і половину вартості затрат компенсувала держава. Щоб на таких підприємствах ставили агропереробку. Тоді у працівників будуть нормальні зарплати і нормальні пенсії. Також я переговорю з керівництвом «Ощадбанку», щоб цьому підприємству дали кредит. Бо їм його не дають через те, що багато ризиків. Хіба люди винуваті, що живуть на лінії фронту чи хіба винуваті їхні діти, які хочуть їсти? Тому я зроблю все, щоб повернути мир на нашу Луганщину, щоб були і теплиці, і агропереробка, і робочі місця», - наголосив Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.97
41.02
44.33
44.36

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо