emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Вересня 2018 Наталя 731

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко вимагає перерахувати пенсії колишнім колгоспникам
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вимагає від уряду негайно підвищити мінімальні пенсії та перерахувати їх тим категоріям населення, яким не нарахували надбавки. Зокрема, колишнім колгоспникам і чорнобильцям. Про це політик заявив на засіданні Погоджувальної ради.

«Дуже несправедливо, коли мільйонам людей не перерахували пенсії. В першу чергу, колишнім колгоспникам, які мають величезний трудовий стаж, а пенсії отримують мізерні. Є додаткові надходження до Пенсійного фонду. Нехай уряд вносить зміни до бюджету і я впевнений, що парламент проголосує за підвищення пенсій колишнім колгоспникам. Так само треба перерахувати пенсії чорнобильцям. Є рішення Конституційного суду про відновлення їхніх прав. Його треба виконувати! Ми вимагаємо від уряду внести відповідні законопроекти на розгляд до парламенту і підвищити їм пенсії», - зазначив народний депутат.

Олег Ляшко також вчергове закликав владу відмовитись від планів підвищувати ціни на газ. Наголосив, що із нинішніми зарплатами і пенсіями українці просто не зможуть платити за блакитне паливо за новою ціною.

«Чи усвідомлює влада, що підвищуючи ціни на газ, фактично підвищує ціни на все на світі: на проїзд, на продукти харчування, на лікування? Все здорожчає за ланцюгом! Натомість, влада не хоче піднімати зарплати і пенсії на вимогу МВФ. Каже, що немає грошей. При цьому, інфляція знецінить доходи і заощадження українців. Тому ми вимагаємо від уряду відмовитися від рішення про підвищення ціни на газ. Коли нам розказують, що ми маємо платити європейську ціну на газ – нехай дадуть українцям європейські зарплати і європейські пенсії. Натомість, ціни на газ для промисловості вже 14 тисяч гривень за тисячу кубів. Як може бути конкурентоздатною наша продукція?», - обурився лідер РПЛ.

Політик переконаний, справжня ціна на газ для населення – набагато нижча за запропоновану владою.

«Ціна на газ має бути справедливою. Видобуток газу, вартість видобутку, транспортні витрати, обмежена до 10% рентабельність, а не премії по 40 мільйонів і зарплати по 3 мільйони гривень – ось справедлива ціна на газ. Якщо влада не припинить цю політику – винесемо на вилах!», - пригрозив Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.97
41.02
44.33
44.36

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо