emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Вересня 2018 Анна Сіра, консультант проекту ПУЛЬС 1405

Громади Хмельниччини запрошують взяти участь у конкурсі «SMART МІСТО 2018»
У кінці жовтня відбудеться щорічна церемонія нагородження міст-лідерів з впровадження інноваційних рішень в інфраструктуру, де будуть відзначені найкращі міські проекти, громадські та державні ініціативи у 5-ти номінаціях:
Найкраще інноваційне місто — за найефективніше використання технологій для трансформації міського простору.
Найкраща транспортна модель міста — за найвищі стандарти у розвитку транспортної інфраструктури.
Найкомфортніше місто для життя — за найвищі стандарти проживання та рівень задоволеності населення.
Місто стартапів — за підтримку у втіленні інноваційних проектів та технологічних рішень з метою вдосконалення міського простору.
Екологічне та енергоефективне місто — за використання розумних технологій та захисту міської екосистеми.
Громади запрошують взяти участь у Конкурсі «SMART МІСТО 2018»: продемонструвати втілені інноваційні проекти та позмагатися за звання найкращих у своїх номінаціях. Для участі у Конкурсі необхідно до 20 вересня 2018 року заповнити заявку на сайті forum.kyivsmartcity.com/awards, у якій вказати про успішні проекти Вашого міста, що були реалізовані у період з листопада 2017 до вересня 2018 року.
Експертне журі проаналізує усі конкурсні заявки та визначить найуспішніші проекти за напрямками. Переможці конкурсу «SMART МІСТО 2018» будуть нагороджені у рамках Kyiv Smart City Forum 31 жовтня під час відкриття заходу.
Kyiv Smart City Forum 2018 відбудеться 31 жовтня у столиці. Його мета — привернути увагу до використання смарт-сіті технологій для розбудови міської інфраструктури, а також познайомити громадськість із кращими світовими практиками та реальними кейсами. Програма форуму складається з шести секцій та виступів у форматі short talks з такої тематики: Smart City, Smart Mobility, Smart Building, електронна демократія та блокчейн-технології, креативна економіка й освіта, екологія та енергоефективність.
«Smart city» сьогодні – найбільш прогресивний спосіб розвитку міського простору в усьому світі. Концепція «розумного міста» передбачає використання цифрових технологій, які надають доступ до різноманітних показників в місті. Головний тренд у його розбудові — використання Big Data. Завдяки постійному моніторингу влада ідентифікує проблемні точки, а відтак бачить можливості покращення умов існування в місті та підвищення комфорту життя усіх жителів. Форум проводиться з метою просування впровадження сучасних smart-технологій в міську інфраструктуру. Спікерами виступлять фахівці з України та різних країн світу: Нідерландів, Ізраїлю, Бельгії, Великобританії тощо.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 29.03.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.3
39.33
42.42
42.45

Архів новин

<<Березень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31



«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо