emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Вересня 2018 РПЛ 356

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко про справу Омеляна: Не там корупцію шукають
Олег Ляшко прийшов на судове засідання у справі Володимира Омеляна, щоб підтримати міністра та висловити протест проти використання антикорупційних органів, як інструменту для політичної розправи над опонентами.

«Я прийшов, щоб підтримати Володимира Омеляна. Те, що зараз відбувається - це не боротьба з корупцією, а імітація та обман українців. Люди бачать, як їх грабує «Нафтогаз», як краде гроші «Укрзалізниця» і «Укравтодор». Дерибанять землю, вивозять контрабандою ліс на мільярди, ніхто цього не бачить. Взялися Омеляна, знайшли, де він жив два тижні і в якій машині він у їздив. Невже ті, хто отримує космічні зарплати, вважають, що їх створювали для того, щоб вони залазили до когось в ліжко і заглядали в рот? Я думаю, що вони дуже помиляються. Їх створювали для того, щоб вони долали реальну корупцію, оті мільярдні розкрадання, за які кожен українець платить з власної кишені, а не імітувати перед виборами свою потрібність», - заявив лідер РПЛ.

Народний депутат повідомив, що готовий поручитися за міністра у разі його арешту. Політик переконаний ,справа проти Омеляна – політичні переслідування, а не боротьба із корупцією.

«Я підписав зараз заяву про взяття на поруки. Омелян із «конкуруючої контори» - він не з нашої партії. Але тут питання принципу: люди платять мільярди за їх діяльність і чекають реальних результатів боротьби з корупцією. Всі знають, хто в Україні корупціонер і звідки починається корупція. Їх чомусь не затримують, ні за тарифи, ні за контрабанду, ні за космічні ціни на медикаменти і продукти. Третина українців згідно із опитуваннями ліки купити собі не можуть, тому що фармацевтична мафія фармацевтична їх обкрадає – тут антикорупціонери нічого не бачать. На 5 мільярдів доларів контрабанду везуть закордон - вони нічого не бачать. А на якій машині Омелян чи Ляшко їздить - вони дивляться, заглядають. Не туди дивляться», - обурився лідер РПЛ.

Ляшко також прокоментував повідомлення про розслідування щодо нього.

«У них немає жодних підстав, бо я намагаюся жити чесно. Але не виключаю, що таке може бути. Це розслідування політично мотивовано – у зв’язку з моєю участю в президентських виборах. Покажіть мені цього ідіота, який фальсифікує проти мене - я їхню жопу порву на мальтійський хрест», - звернувся до чиновників народний депутат.

Політик нагадав, що дії детективів НАБУ часто виходять за рамки закону і пристойної поведінки, тому вони не можуть бути прикладом для інших державних службовців.

«Позавчора затримали під коксом набушника. Я думаю, що там не менше половини таких. Менше пити і курити треба. Це до Ситника теж. Пити менше треба, Артем. За моєю інформацією він забагато п‘є», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.92
40.95
44.23
44.26

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо