emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Вересня 2018 Людмила 580 1

09 вересня у центрі Хмельницького навчали вправам цигун.
Попри те, що практика самовдосконалення Фалунь Дафа (інша назва Фалуньгун) зародилася в Китаї, вона стала близькою людям усього світу незалежно від національності, віросповідання та соціального статусу (поширюється безоплатно - http://uk.falundafa.org/). Вона позитивно впливає не тільки на фізичне здоров’я, але й на душевний стан. В основі Фалунь Дафа лежить поліпшення характеру згідно з принципом Всесвіту: «Істина-Доброта-Терпіння». У повсякденному житті людина аналізує свої вчинки й виправляє думки. Сьогодні психологи кажуть, що «всі хвороби від нервів», тож усунувши негативне мислення, можна допомогти й своєму тілу. Енергетичні вправи Фалунь Дафа сприяють тому, щоб очистити організм та зарядитися позитивною енергією.
На жаль, у Китаї ще в 1999 році Цзян Цземінь, колишній генсек компартії Китаю (КПК), через заздрість до популярності Фалуньгун та страх утратити контроль над такою великою групою людей (понад 100 млн.), побачивши загрозу для комуністичного режиму, розпорядився: «Підірвати їх репутацію, розорити фінансово і знищити фізично». Так почалася великомасштабна кампанія з очорнення Фалуньгун. Підконтрольні КПК газети й телеканали почали повторювати брехню, сфабриковану про прихильників Фалуньгун. Через посольства і консульства ця інформація поширилась і в інших країнах.
Завдяки правозахисним організаціям пізніше стало відомо, що в Китаї відбуваються небувалі за своєю жорстокістю репресії: http://www.truthinfo.info/dokumentyi/
Відгуки хмельничан:
- «Звичайно, такі злочини мають бути зупинені. Український народ також потерпав від комуністичного режиму. Не можна мовчати. Мені це не байдуже!»
-«Було б дуже добре, якби мої учні теж навчилися цим вправам, що заспокоюють та врівноважують».
Деякі мешканці міста зазначили, що вже колись виконували енергетичні вправи цігун або йоги й хочуть відвідати заняття з Фалунь Дафа. Гарна новина полягає в тому, що кожен охочий може навчитися, просто переглянувши відеоінструкцію на сайті falundafa.org Там само розміщено й головну книгу цієї практики «Чжуань Фалунь», де викладено основи самовдосконалення, розказано про взаємозв’язок між хворобами та вчинками людини, пояснено, чому важливо й корисно бути доброю людиною.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 31.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.92
40.95
44.23
44.26

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо