emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
20 Вересня 2018 Заспа Ірина 1936

Квіти і танці над Бугом, елемент хаосу у картині, усе це на експозиції Хмельницьких митців


Гості експозиції могли побачити на власні очі. Дванадцятого вересня відбулось урочисте відкриття виставки розпису на шовку викладача школи, члена Національної спілки художників України Надії Борецької та молодого художника Вадима Піщерського в рамках презентації Всеукраїнського видання Успішна жінка України .
Розпочалось творче дійство з традиційних привітань гостей заходу та розповідей творчого шляху митців. Пані Надія, поділилась секретами творчого успіху та розповіла де шукати натхнення, тим хто лише стає на творчий шлях.
Помилуватись витворами мистецтва правних рук митців зібралось чимало поціновувачів прекрасного. Адже спектр представлених робіт досить широкий : олійний живопис, батік та вироби із вовни, які розмістилися у стінах Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. З уст Надії Анатоліївної ми дізнались, що представлені розписи на шовку були частиною колекції одягу відомої української дизайнерки Маргарити Козак, яка колись навчалась у пані Надії. Виставка отримала назву «Квіти і танці над Бугом». І не даремно, адже на експозиції зустрічаємо велику кількість квітів та жіночих образів з українськими мотивами. Пані Надія, посміхаючись, пояснює, що заквітчує свої роботи для того, аби настрій від їх споглядання одразу ставав «квітучим». На противагу жіночій творчості, на виставці можна ознайомитись й з роботами чоловічого пензля сина майстрині – Вадима Піщерського, який зараз шукає себе як художника. Вадим вважає, що картина народжується у процесі її створення і у ній повинен бути присутній елемент хаосу, який створює щось нове. На останок, Надія Борецька та Вадим Піщерський побажали усім присутнім натхненння та наснаги на творчі звершення.

Виставка триватиме майже до кінця вересня, усі охочі можуть ознайомитись з експозицією за адресою вулиця Проскурівська, 65.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 24.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.59
39.64
42.29
42.34

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо