emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
11 Січня 2019 Микола Спірідонов 630 1

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Президент майже визначився

Днями був опублікований свіжий рейтинг соціологічної групи «Рейтинг». Юлія Тимошенко впевнено лідирує і набирає 20,8% голосів серед тих, хто вже визначився зі своїм вибором. Взагалі, її лідерство можна назвати одним з головних трендів року що минув. Вона займала перше місце в усіх опитуваннях, які потрапляли мені на очі.

Це означає, що скоріш за все, саме Тимошенко стане наступним президентом України. Вона займає перше місце в усіх областях України, крім Донбасу, і таким чином є консолідуючим політиком, єдиним, хто об’єднує Україну. Вона майже вдвічі випереджає діючого президента. Очевидно, головна причина в тому, що виборці підтримують Новий курс Тимошенко і її Новий економічний курс. Також вона представила нову доктрину національної безпеки і Новий соціальний курс. Це єдина комплексна програма розвитку України. Всі інші кандидати пропонують лише гасла, без чіткого і зрозумілого плану дій.

Рейтинг Юлії Володимирівни має стабільну динаміку зростання підтримки. У 2015р. було 11%, а зараз 21. І цілком очевидно, що він ще має простір для подальшого зростання. Петро Порошенко, за той же період, навпаки – втратив рейтинг втричі. Думаю, що головна причина - соціально-економічна. Народ банально став жити гірше і кожен день бачить це по своєму холодильнику.
Дуже зросла кількість українців, які вірять в перемогу Юлії Тимошенко. Наразі це 21%. В той же час у перемогу діючого президента вірять всього 12,8%. Напевно, це ті виборці, які вірять в перемогу будь-якої влади, незалежно від її рейтингу і результатів.

Виборці вважають Тимошенко сильним лідером, і багато хто з них чекає, що саме вона зможе подолати корупцію і що важливо – ув’язнити корупціонерів.
Якщо розглядати можливі варіанти другого туру, то Тимошенко без проблем перемагає будь-якого кандидати, у тому числі і діючого президента.

Що стосується Володимира Зеленського, то до нього виникає дуже багато запитань:
1) Який в нього політичний досвід?
2) Яка в нього команда і чи є існує вона взагалі?

Об’єктивно кажучи, зараз не та ситуація, щоб проводити черговий експеримент над країною. Україні потрібен політик із зрозумілим минулим і досвідом керування країною. Цей рік може стати вирішальним.

Микола Спірідонов,
політичний експерт

Коментувати:
Коментарів - 1:
Від: Хмельничанин12.01.2019 12:20Ну якщо ця с... стане президентом то щитайте що України не має. В тюрму її обратно...... суч.ру.

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 26.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.6
39.63
42.56
42.58

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо