emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Січня 2019 РПЛ 740

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко ініціює перегляд держбюджету, щоб збільшити зарплати військовим і медикам
Новорічні свята не були б можливими без захисників країни, наголосив Олег Ляшко у Житомирському військовому госпіталі. На Різдво політик приїхав подякувати бійцям, які лікуються у медзакладі, та пообіцяв забезпечити всім армійцям гідний соціальний захист та достойні зарплати.

«Кожен з нас, коли піднімає бокали на Новий рік та Різдво, повинен пам’ятати, завдяки кому ми маємо можливість зустрічати свята – це наші військовослужбовці. Дуже важливо не забувати тих людей, хто захищає нашу країну. Тому щиро дякую всім військовослужбовцям. Те, що вони роблять, ризикуючи щодня життям і здоров’ям, заслуговує не тільки на повагу, а й на величезну шану!», - звернувся до бійців Ляшко.

Також лідер РПЛ подякував військовим медикам за турботу про військових, яких щороку тільки у Житомирському госпіталі лікується понад 7 тисяч. Олег Ляшко переконаний, за свою роботу лікарі повинні отримувати десятки тисяч гривень.

«Снайпер НАБУ отримує 80 тисяч гривень зарплати, а снайпер на фронті – 15 тисяч гривень. Такі ж самі копійчані зарплати, по 3-4 тисячі гривень, отримують військові медики, які рятують життя наших армійців. Це несправедливо! Тому ми ініціюємо перегляд держбюджету, аби збільшити зарплати військовослужбовцям і лікарям. Щоб медикам не треба було їздити по Польщах і шукати там заробітків, а нашим військовим – працювати на «голому» ентузіазмі. Кожен в Україні повинен мати належний соціальний захист», - наголосив народний депутат.

Крім того, Олег Ляшко розповів, як відновити мир в країні.

«Коли мене на кожній зустрічі питають, що потрібно, щоб повернути території і мирне небо, я відповідаю – сильна економіка і сильна армія. Без цього ми завжди будемо розмінною монетою у цьому жорсткому сучасному світі, де сильні країни за нашою спиною будуть домовлятися, а платитимуть за це українці своїми життями. Тому нам потрібно розвивати наш військово-промисловий комплекс, аби не побиратися по всьому світу за б/у-шними катерами та хамерами. Своє треба відновлювати. Крім того, треба повернути повагу до людей праці. Ось ключ до відновлення миру в країні і становлення нашої сили», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 30.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.03
41.06
44.45
44.47

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо