emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
15 Січня 2019 Наталія 720

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко: Хай чорти заберуть кожного у казан із киплячою смолою, хто проти України!
«Колядин, колядин – я у батька один!» - Олег Ляшко у Свято-Феодосіївському монастирі у Києві подивився новорічний вертеп та згадав, як щедрував у своєму дитинстві. Святкове дійство політику показали діти із Львівщини, які на наколядовані у своєму рідному селі Луки гроші приїхали до столиці. Вже привітали Святійшого Патріарха Філарета та предстоятеля Православної Церкви України Єпіфанія.

«Хлопці ходять, щоб колядувати, тішитися самим і тішити людей, щоб не пропала стара традиція. Так ходили колядувати ще наші діди. А ми передаємо цю традицію, костюми, сценарій вертепу від батька до сина. І, сподіваюсь, будемо передавати це й надалі», - розповів Андрій Володимирович, який супроводжував дітей до Києва.

Олега Ляшка вертеп дуже вразив. Особливо, сцена із розправою над зрадником Іродом.

«Ці чудові хлопці з Львівщини показують приклад, як треба вірити в Господа, який народився і захистив нас, та в Україну. У цьому вертепі була така сцена, коли Смерть і Чорт тягнули царя Ірода у казан із киплячою смолою. Так от, хай чорти заберуть кожного у такий казан, хто проти України. Там їм місце!», - поділився враженнями народний депутат.

Політик підкреслив, новорічні свята – це час сподівання на диво, що в Україні все буде добре і з економікою, і з зарплатами, і з рівнем життя.

«Але ми самі повинні це диво втілювати у життя: вірити в Україну та відновлювати економіку, щоб у людей були гроші платити за комуналку і купувати шматок хліба. Я сам виріс в дитячому будинку та інтернатах і чекав на новорічні свята, на подарунки від Діда Мороза, від бабусі з Алчевська із рублем у конверті. Тому хай дива в Україні тривають весь рік, а ми зробимо їх реальністю», - зазначив Ляшко.

Також лідер РПЛ зізнався, що Свято-Феодосіївський монастир – один із найулюбленіших храмів в Україні. Тут він набирається сили.

«Коли мені важко, коли всі достають, я кидаю все і приїжджаю сюди. Поставлю свічку, подивлюсь на ікони, просто постою у храмі і за 5 хвилин настрій повертається. Можна йти далі працювати. У цьому храмі унікальна аура, яка надає мені сили», - розповів Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 30.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.03
41.06
44.45
44.47

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо