emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Лютого 2019 Офіцер командування військової частини А4239 Олексій Наконечний 827

У п'ятницю, 25 січня, в 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України проводився ІІ-й Чемпіонат Сухопутних військ ЗС України з зимового військового біатлону серед вищих військових навчальних закладів, оперативних командувань, навчальних центрів та військових частин безпосереднього підпорядкування.
За словами начальника служби фізичної підготовки і спорту Командування Сухопутних військ ЗС України підполковника Владислава Суспо, лижна підготовка, зокрема долання різних дистанцій, перегони та спартакіади не є нововведенням для військових частин Сухопутних військ, а зумовлені погодними умовами і поєднують у собі комбіновані заняття на влучність, швидкість та витривалість.
- На цей Чемпіонат Сухопутних військ ЗС України з зимового військового біатлону залучаються близько 120 військовослужбовців, які змагаються з індивідуальної гонки по чотири військовослужбовця від команди та змішаної естафети (чоловіки/жінки), де військові спортсмени долають дистанцію 5000 м зі стрільбою з автомата Калашникова по мішеням з положення стоячи, з коліна й лежачі в умовах зимової пори року та глибокого снігового покрову, - підкреслив підполковник Владислав Суспо.
Він також зазначив, що переможців чекають нові змагання з зимового військового біатлону - Чемпіонат Збройних Сил України, який відбудеться у лютому місяці.
На цих змаганнях збірна команда військової частини А4239 з гідністю виступила та продемонструвала відмінні показники фізичної підготовки та військової вправності. За результатами Спартакіади Сухопутних військ ЗС України з зимового військового біатлону серед військових частин безпосереднього підпорядкування наша військова частина А4239 зайняла почесне третє місце. Цим самим ще раз підтвердивши своє високе становище та прославивши наш Хмельницький.
Також, наші спортсмени були нагороджені медалями за загальне третє місце з зимового військового біатлону та привезли додому відповідник кубок.
Командування військової частини А4239 щиро вдячне та вітає своїх військовослужбовців, учасників Чемпіонату Сухопутних військ ЗСУ з зимового військового біатлону з почесним третім місцем.

Військова частина А4239 запрошує на військову службу. Долучайся до нас, стань частиною Збройних Сил України, що боронять твій дім.
Телефони для довідок: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 18.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.62
39.64
42.17
42.19

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо