emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
4 Лютого 2019 РПЛ 779

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

Ляшко у Кривому Розі розповів, як відмовитись від міжнародних позик
Відмовитись від кредитів за 3-5 років – реально, якщо інвестувати у гірничо-металургійну галузь, наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко на Інгулецькому гірничо-збагачувальному комбінаті. Політик підкреслив, що металургійні підприємства – це становий хребет української економіки, тому завдання держави – створити максимально сприятливі умови для їх стабільної роботи. Та замість інвестицій, влада не тільки душить металургійні підприємства податками, а й не вирішує проблему із доставкою і збутом продукції, підкреслив політик.

«Сьогодні в гірничо-металургійній галузі три ключові проблеми. Перша – рентна плата за надра і земельний податок. Коли держава постійно піднімає ці податки, наша продукція стає неконкурентною і ми втрачаємо ринки збуту. Тому податки треба знизити. Друга проблема пов’язана з «Укрзалізницею» і вагонами, які вона не дає. Через це неможливо вивезти продукцію, доставити її до споживача, зриваються контракти і, як наслідок – люди менше заробляють. «Укрзалізниця» всі гроші, які отримує з підвищення тарифів, має спрямовувати на будівництво нових вагонів. Нам треба тисячі нових вагонів, сотні нових мостів, десятки тисяч кілометрів нових доріг. Третя проблема – це екологічний податок, який платить підприємство. Зараз кошти від нього йдуть не зрозуміло куди замість того, щоб йти на вирішення проблем екології в тій місцевості, де знаходиться підприємство. Так не має бути», - розповів Ляшко.

Лідер РПЛ має чіткий план, який зробить гірничо-металургійний комплекс потужнішим та забезпечить роботою мільйони українців. Пріоритетним в ньому є закон «Купуй українське, плати українцям!».

«Одразу після президентських виборів буде підписаний закон «Купуй українське, плати українцям!», щоб для всіх виробничників встановити пріоритетність української сталі, українського чавуну, українського алюмінію і будь-які роботи в Україні – дороги, заводи чи мости робилися з української металургійної продукції, руками українців. Тоді гірничо-металургійний комплекс буде розвиватися, люди отримуватимуть достойну зарплату, йтимуть податки до місцевих бюджетів, розвиватиметься екологія і нам не треба буде ходити за кредитами. Треба робити ставку виключно на захист робочих місць українців, національного виробництва, національної металургії, як станового хребта української економіки, і за 3-5 років ми зможемо відмовитися від кредитів», - переконаний народний депутат.

Олег Ляшко додав, інвестиції у вітчизняну промисловість дадуть можливість не тільки відмовитись від міжнародних позик, а й розвивати соціальну сферу.

«Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат – приклад для всіх: мільярдні інвестиції роблять у таких складних умовах. Але якби правильна була державна політика, цих інвестицій було б набагато більше. Ми пропонуємо політику підтримки і стимулювання розвитку національного виробництва. Досить купувати імпорт та годувати чужі економіки. Треба своїх людей годувати та своїм людям давати роботу і зарплату. Тоді буть гроші і на ремонт доріг, і на соціальну сферу, і на все інше», - підсумував Ляшко.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо