emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
21 Квітня 2021 Анастасія Назарець 865

Це повідомлення видалено, оскільки містить елементи реклами. Якщо ви хочете, щоб повідомлення було відкрите - зверніться до нашого рекламного відділу за телефоном 067-381-57-50 або емейлом [email protected]. Якщо ж ви хочете його прочитати, пройдіть за посиланням (читати далі)

За час карантину життя більшості людей змінилось. Багато хто лежить у теплому ліжку, дивиться улюблений серіал, і у такому випадку найбільше навантаження, це підіймання тарілки із їжею, а найдовша прогулянка до холодильника.
Карантин не причина закидати заняття спортом, навпаки, зараз найкращий момент приділити увагу собі та власному тілу. Саме за допомогою спорту ви зможете щодня помічати позитивні зміни в собі, а це збільшує вироблення ендорфіну (гормону щастя).
Спорт дійсно здатний кардинально змінити наше життя і зробити його по-справжньому цікавим. В здоровому тілі здоровий дух, а заняття в тренажерному залі допоможуть вичавити з вашого часу і зусиль бажаний максимум.
Поставивши собі за мету вперше записатися в тренажерний зал, завжди виникає питання про те, що необхідно робити в першу чергу і взагалі з чого потрібно починати тренування. При цьому немає значення з якою метою ви вирішили займатися спортом: привести своє тіло в порядок, скинути зайву вагу, або ж просто поліпшити самопочуття та зміцнити здоровя.
Персональні заняття з тренером завжди гарантують максимальну ефективність тренування, тому що на результат працює все: оцінка поточної проблематики, особливостi організму і загального фізичного стану, 100% -а увага тренера і постійний контроль виконання кожної вправи, поглиблений аналіз фізичних показників до, під час і після тренування.
Тренування з тренером це більше підтримки та мотивації, більше гарного настрою та посмішок. Ви отримаєте максимум задоволення від тренування, досягнете бажаного результату та отримаєте програму, яка ідеально вам підійде.
Персональний тренер Діана Кожушко це чудовий вибір для вас. Діана віце-чемпіонка України, консультант по харчуванню, фітнес-тренер.
З Діаною ви зможете досягнути результату набагато швидше, завдяки точно поставленій техніці виконання і використанні більш ефективних вправ. Досягти позитивних результатів при самостійних тренуваннях дуже важко, тому важливу роль відіграє підтримка персонального тренера.
Чекаємо вас на тренуванні! Памятайте, що все залежить тільки від вас!
Переходь за посиланням та знайомся з Діаною:
https://instagram.com/diankakozhushko?igshid=j58o6k8pnwvx
Номер телефону для запису на тренування: 096 001 63 44

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 28.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
41.02
41.07
44.58
44.62

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо