emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
14 Травня 2021 Пресофіцер 19 ракетної бригади "Свята Варвара"Олексій Наконечний 1791

Вдосконалили влучність і майстерність
Вчора, 13 травня, військовослужбовці 19 ракетної бригади Свята Варвара удосконалювали свої вміння та навички у стрільбі з автомата Калашникова та пістолета Макарова.
В ході підготовки та проведення навчальних стрільб, що проходили на базі Хмельницького загальновійськового полігону, було проведено контрольні заняття з предметів бойової підготовки та курсу стрільб зі стрілецької зброї і бойових машин для військовослужбовців. Також в ході підготовчих заходів було перевірено знання теоретичної частини, правил техніки безпеки при виконанні навчальних стрільб, готовність до виконання вправ кожним військовослужбовцем та проведено відповідні інструктажі.
Незважаючи на несприятливі погодні умови (яскраве сонце з напрямку цілей та сильний поривчастий вітер змінних напрямків) стрільби пройшли успішно.
Стрільба з бойової зброї усім особовим складом військової частини, не залежно від посад, є вкрай важливим елементом бойової підготовки і постійно проходить на високому рівні з дотриманням усіх необхідних вимог та правил. Виконання даного виду стрільб є обовязковим та вкрай необхідним. Тим паче враховуючи умови сьогодення. Бойові дії ведуться за будь-яких погодних та часових умов, тому для військовослужбовців важливо максимально вміло поводитись зі зброєю та постійно підтримувати високий рівень фахової майстерності. Саме з цією метою регулярно проводяться заходи бойової підготовки особового складу ракетної бригади Свята Варвара.
19 ракетна бригада Свята Варвара запрошує на військову службу. Долучайся до нас, стань частиною Збройних Сил України, що боронять наш дім.
Телефони для довідок у місті Хмельницькому: 65-62-25.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 19.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.58
39.6
42.26
42.27

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо