emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
3 Червня 2024 Пресслужба ХОССЦ 888

Фахівці КНП "Хмельницький обласний серцево-судинний центр" взяли участь у XXIX Всеукраїнському зїзді серцево-судинних хірургів з міжнародною участю, який відбувся 30-31 травня у м.Ужгород.

Головний щорічний науково-практичний захід галузі, організований Асоціацією серцево-судинних хірургів України та ДУ "Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова НАМН України" за сприяння Національної академії медичних наук України та Ужгородського національного університету зібрав понад 300 учасників, більше 2800 фахівців долучились онлайн.

Хмельницьку область на зїзді представляли головний кардіохірург Департаменту охорони здоровя Хмельницької ОВА, директор КНП "ХОССЦ", д.н. Андрій КЛАНЦА (крім іншого, виступив з доповіддю "Клапанозберігаюча корекція кореня аорти: сучасні підходи та "що далі?"), лікарі-анестезіологи відділення анестезіології, інтенсивної терапії та інтервенційної радіології з блоком катетеризаційних лабораторій КНП "ХОССЦ" Юлія КРИМОВСЬКА та Руслана ГРИГОРУК.

Протягом двох днів учасники науково-медичного форуму ділились знаннями та досвідом у хірургії критичних станів, ішемічної хвороби серця, вроджених та набутих вади серця, акушерської кардіології та кардіохірургії, серцевої недостатності, сучасних мініінвазивних та реконструктивних кардіохірургічних втручань. Окрему увагу приділили реформуванню галузі, співпраці закладів з Національною службою здоровя України, проблемним аспектам функціонування та розвитку кардіохірургічних центрів України.

Як відзначив у вітальному слові академік, голова Правління Асоціації серцево-судинних хірургів України, директор Інституту Амосова Василь ЛАЗОРИШИНЕЦЬ: "Навіть у ці складні часи фахівці кардіохірургічних центрів України роблять усе можливе і на передовій, і в тилу, щоб врятувати життя Захисників та цивільних, а також продовжують розвивати та удосконалювати надання медичної допомоги, освоюють нові методики діагностики та лікування.
Дякуємо військовим, які захищають нас і дають можливість збиратися разом, спілкуватися та обмінюватися досвідом".

P.S. В рамках форуму, директора КНП "Хмельницький обласний серцево-судинний центр" Хмельницької обласної ради Андрія КЛАНЦУ, - "За успішне впровадження нових методів управління кардіохірургічним закладом", - відзначено подякою міжфракційного депутатського обєднання "Розвиток України" Верховної Ради України.
Вітаємо, пишаємось, бажаємо подальших звершень!
З вірою у Бога, ЗСУ і кожного з нас.
Разом ми подолаємо все!

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 03.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.68
40.7
43.59
43.61

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо