emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Червня 2024 Центр життєстійкості Красилівської громади 420

Сьогодні, водночас з іншими викликами, українське суспільство зустрілося з гострою проблемою адаптації ветеранів у цивільному житті.
Це питання вимагає комплексного підходу та підтримки з боку суспільства.
Аби допомогти ветеранам якнайшвидше адаптуватися, психологи Центру життєстійкості Красилівська міська рада у співпраці з Красилівським управлінням Хмельницької філії Хмельницького обласного Центру зайнятості Державна служба зайнятості започаткували тренінгові заняття "Адаптація ветеранів в робочому колективі та цивільному житті" для демобілізованих захисників, які наразі перебувають у пошуку роботи.
Під час тренінгу ветерани мали можливість обговорити свої проблеми та навчитися справлятися зі стресом, що виникає при адаптації до нових умов. Також учасники навчалися ефективній комунікації та співпраці з потенційними колегами, що є важливим для успішної інтеграції в робоче середовище.
Захід, за відгуками учасників, був успішним та допоміг їм знайти шляхи вирішення певних проблем та не лише сприяв інтеграції ветеранів у робоче середовище, але й надав кожному з них психологічну підтримку та необхідні навички для подальшого розвитку.
Тренінги з даної тематики, як свідчить досвід та результати, є надзвичайно важливими для демобілізованих військовослужбовців, які шукають можливість успішної адаптації у новому соціальному та професійному середовищі.
Саме тому Центр життєстійкості Красилівської громади запроваджує численні ініціативи для всебічної підтримки військовослужбовців та ветеранів, адже для успішної реінтеграції тих, хто повернувся з зони бойових дій, необхідно забезпечити допомогу.
Дуже важливо продовжувати надавати психологічну допомогу та консультації, щоб вони могли впоратися з травмами та стресом, які пережили під час служби.
Підтримка та розуміння від суспільства також грають важливу роль у процесі адаптації ветеранів. Потрібно віддати належне цим героям і дати їм можливість повноцінного і достойного життя після повернення з війни.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 03.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.68
40.7
43.59
43.61

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо