emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
13 Червня 2024 Центр життєстійкості Красилівської громади 468

Психологічна підтримка військовослужбовців, ветеранів та членів їх родин є одним з пріоритетних напрямків діяльності Центру життєстійкості Красилівської громади Красилівська міська рада, адже така допомога є важливою складовою підтримки їхнього психічного здоров'я та загального благополуччя.
Військовослужбовці часто стикаються з екстремальними ситуаціями, які можуть викликати значний стрес, тривогу та інші психологічні проблеми, тому тренінги з першої психологічної допомоги при гострих стресових станах є для них надзвичайно важливими.
Вони допомагають навчитися швидко реагувати на стресові ситуації, знижувати рівень тривоги та підтримувати психологічне здоров'я як своє, так і своїх товаришів по службі.
Сьогодні психологи Центру Життєстійкості Красилівської громади зустрілися з військовослужбовцями однієї з військових частин, аби навчити їх, як допомогти собі та тому, хто поряд під час виникнення критичних ситуацій, як допомогти своїй психіці впоратися з екстремальними навантаженнями та швидко привести до ладу власні психічні процеси у стресових ситуаціях.
Під час зустрічі учасники вчилися розпізнавати симптоми та ідентифікувати ознаки гострого стресу, такі як підвищена тривожність, панічні атаки, дезорієнтація; вправлялися в техніках саморегуляції, застосовуючи дихальні вправи, методи релаксації, техніки заземлення та інші способи зниження стресу; дізналися, як правильно надавати підтримку побратимам.
Дуже важливо вміти надавати підтримку собі та іншим, хто може перебувати в стані стресу, і знати, як правильно діяти в таких ситуаціях, - говорить один з військовослужбовців, Олександр. В деяких ситуаціях це може навіть врятувати чиєсь життя. Крім того, корисно було дізнатися про план дій у кризових ситуаціях, як діяти в екстремальних умовах, щоб зберегти спокій і ефективно виконувати свої обов'язки.

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 03.07.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
40.68
40.7
43.59
43.61

Архів новин

<<Липень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо